2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.03.2019 10:15

16.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladý tým Hořovicka odjížděl s prázdnou


Branky


23

Velké změny nastaly v Hořovicku. Zkušení hráči v čele s Novotným odešli a klub vsadil na mladé tváře. Uvidíme, jak se tento tah vyplatí do budoucna, nicméně v Přešticích to ovoce nepřineslo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klidný poločas

První poločas toho tolik nenabídl, vše podstatné se odehrálo až ve druhém dějství. Na dobře připraveném terénu nemuseli domácí obránci řešit hrozbu v podobé útočníka Novotného, který již dres Hořovicka oblékat nebude. A nejen on, ale i další hráči, např. Kubec nebo Kopáč v týmu již nepůsobí. Naopak na soupisce přibyl Krupička z pražské Slavie nebo Přibyl z Meteoru. Blízko brance byly Přeštice, ale ojedinělý střelecký pokus první půle zastavilo břevno, jinak se hrála vyrovnaná partie.

Hořovicko odpověď nenašlo

Snaha se Hořovicku upřít nedala, všechny pokusy ale byly buď zblokovány nebo mířily mimo tři tyče. Mrzet to hosty začlo po hodině hry, kdy Strejčkovu nahrávku odvrátil stoper pouze ke střídajícímu Sýkorovi, který našel před vápnem Kristla. Ten byl napadán bránícími hráči, ale dokázal míč ještě prostrčit na Mudru a ten střelou na přední tyč rozjásal domácí fans - 1:0. Hořovicko vrhlo všechny síly vpřed, ale kýžené ovoce to nepřineslo. Naopak stav utkání uzavřel krásnou brankou Přibáň, když z voleje uklidil do sítě rohový kop - 2:0.



Ohlasy k zápasu



SK Hořovice
Jaroslav Kuchař, vedoucí týmu: "Omladili jsme a do zápasu jsme šli s tím, abychom získali nějaké body. Celkově to byl vyrovnaný zápas. My jsme ale nedokázali pořádně vystřelit na bránu, vše bylo zblokováno. Po naší chybě jsme pustili soupeře do vedení a když jsme to otevřeli, tak jsme inkasovali podruhé. Terén byl dobrý, zápas vyrovnaný, ale když nevystřelíme na bránu, nemůžeme chtít vyhrát."



Sestavy


FK ROBSTAV
L. Růžička [-] - M. Růžička [-] , L. Mudra [-] , T. Přibáň [-] , T. Skála [-] , T. Kristl [-] , I. Blahoudek [-] , M. Strejček [-] (90. R. Remiáš [-] ) , S. Staněk [-] (83. J. Bešta [-] ) , J. Petr [-] (56. Z. Sýkora [-] ) , J. Duchek [-]

SK Hořovice
M. Bébr [-] - V. Zítek [-] (55. J. Andrle [-] ) , T. Přibyl [-] (80. O. Bělohlávek [-] ) , M. Šum [-] , J. Mach [-] , J. Pyšek [-] , V. Krupička [-] , J. Kuchař [-] , D. Klimeš [-] (65. M. Anýž [-] ) , T. Šmíd [-] , J. Machurka [-]

ŽK: 64. T. Skála , 80. I. Blahoudek - 61. T. Šmíd .
Hráči zápasu: I. Blahoudek .
Počet diváků: 87. Rozhodčí: Starý Dominik - OPOČENSKÝ Vojtěch, VOLF Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Pešek

Expert: Marek Tvrz
Tip experta: výhra domácích

Hosté maji úzký kádr a domácí jsou silní v domácím prostředí. Pro mě tutovka kola.

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích