3:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.03.2019 13:30

16.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Oslabený Tachov padl v Čížové


Branky


5. J. Lukeš , 31. J. Lukeš , 35. M. Jirouš (p.)
23

Tachov je opět v přechodu. Představy majitele klubu jsou opět jiné než se doposud zdálo. Klub opustily jeho opory a oslabení se projevilo hned v Čížové. Ta v domácím prostředí potvrdila kvalitu a i přes svůj úzký kádr s klidem zvítězila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodl

Úvodní dějství patřilo jednoznačně hráčům v zelených dresech. Ti se hned v 5. minutě dostali do vedení. Po dvou nebezpečných autech to nevyšlo, při třetím už ano. O. Gregor si řekl pohybem o míč, rohlíkem jej poslal na zadní tyč, kde přes branku mířil přesně hlavou Lukeš - 1:0. Jednoduché a účelné, jak z učebnice. Skóre mohl navýšit Jirouš, ale po úniku Jandy a na jeho následnou nahrávku pod sebe jen o kousek ve skluzu nedosáhl.

 

Druhý gól si připsal stejný autor. Janda dostal míč do tahu, od brankové čáry z rohu vápna jej nacentroval do vápna, kde míč lízl obránce na kopačku Lukeše. Ten se s ničím nerozmýšlel a z voleje jej poslal za záda Valeše - 2:0. Netrvalo dlouho a příchozí diváci viděli třetí branku. Standardku od půlící čáry si přiklepl směrem do vápna Zahrádka a byl stažen. K pokutovému kopu se postavil kanonýr Jirouš a s přehledem poslal míč do středu branky - 3:0. První poločas tak byl jasně v režii domácích, kteří Tachovu nedovolili prakticky vůbec nic.

Další branka nepadla

Čížová i ve druhé půli byla při chuti. Z pravé strany šel na Valeše sám Šlapák, ale mířil nad. Postupem času však domácím ubývali síly a to byla voda na tachovský mlýn. S přímým kopem si poradil Novák, stejně jako s další dobrou příležitostí hostí. Tachov měl více míč na noze, ale nic vážnějšího si už nevytvořil, a tak zůstal výsledek neměnný.

 

Tachov zajížděl do Čížové bez svých opor, chyběl např. Dan Houdek nebo Jan Matas. Na domácí straně je pouze pro případ nouze připraven Fenyk, odešel Kasík. Trenér Zdeněk Staroba přivítal v týmu i nové tváře, a to Romana Zahrádku, který přišel ze zahraničí a Martina Šlapáka.

 

Galerie od Jana Škrleho!



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Čížová
Zdeněk Staroba, trenér: "S výkonem jsem spokojen, druhý poločas se už jen dohrával. Od nás to nebylo ve druhé části nic moc po fyzické stránce, v tom prvním jsme soupeři nic nedovolili. Vstup do jarní části se nám povedl třemi body. Tachov byl na podzim lepším týmem než nyní."

FK Tachov
Marek Skopový, záložník: "První půlka se nám vůbec nepovedla, dostali jsem tři hloupé góly. dva z nich byli téměř totožné. Aut, ze strany centr, a vždycky to tam nějak spadlo. Hned potom jsme udělali hloupý faul ve vápně a byla penalta. Druhou půlku se nám dařilo o něco lépe, ale na tom terénu se nedalo hrát. Byly tam místy koleje od traktoru. Počasí taky nepřálo, byl silný vítr. Na jejich styl hry jsme si nemohli zvyknout, buch buch dopředu, to my jsme chtěli hrát fotbal, ale na tom terénu to nešlo."



Sestavy


TJ Sokol Čížová
J. Novák [-] - J. Lukeš [-] , M. Šlapák [-] (77. I. Krasnyanyk [-] ) , D. Novák [-] , O. Gregor [-] , M. Rozhoň [-] , R. Zahrádka [-] , R. Nečas [-] , M. Jirouš [-] , P. Janda [-] (86. M. Gregor [-] ) , L. Dvořák [-]

FK Tachov
O. Valeš [-] - M. Folejtar [-] , L. Tušl [-] , R. Skopový [-] (51. P. Kořínek [-] ) , P. Vyleta [-] , M. Nemeš [-] , M. Skopový [-] , M. Braun [-] , T. Habart [-] , M. Šácha [-] (74. L. Čížek [-] ) , M. Ruda [-]

ŽK: 47. M. Jirouš , 85. P. Janda - 11. M. Ruda .
Hráči zápasu: J. Lukeš .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Švagr Tomáš - VYHNANOVSKÝ Milan, VYCHODIL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Pešek

Expert: Marek Tvrz
Tip experta: výhra domácích

Měla by být jednička. Hosté jsou výrazně oslabeni, ale domácí by mohli utkání podcenit. Přesto věřím ve výhru domácích.

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích