2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 17:00

23.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Možná klíčový duel sezony zvládla Dlouhá Ves


Branky


5

Dva týmy, kteří byli nadále ohroženi sestupem se utkaly proti sobě. Dlouhá Ves, která hostila rezervu Lub byla posílena vítězstvím v Sušici, Luby zase výhrou s Měcholupy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólový Valvoda přidal další branku

Očekával se vyrovnaný zápas, který přilákal na poměry okresního přeboru i slušnou návštěvu. První velká šance hned přinesla branku, kterou obstaral v 15. minutě útočník Stanislav Valvoda, který se tak prosadil podruhé v řadě. Do konce poločasu už tolik k vidění nebylo.

Pojistku přidal střelec Švec

Luby, kteří musely jít do druhé půle s touhou vyrovnat, aby nebyli odsunuty do bojů o sestup se Sušicí, vstoupily lépe do druhé půle, ale bohužel pro ně bez gólového efektu. Naopak Dlouhá Ves se prosadila. V 60. minutě vstřelil branku Pavel Švec a zvýšil tak na 2:0. Pro něj to byla již 10 branka v letošní sezoně. Do konce zápasu bylo k vidění ještě několik šancí na obou stranách, ale žádná neskončila v brance a tak Dlouhá Ves zvítězila 2:0 a udělala razantní krok k tomu, aby se do konce sezony nemusela třást z toho, jestli sestoupí či nikoliv.



Sestavy


TJ Tatran Dlouhá Ves
R. Hanzl [-] - P. Trčan [-] , M. Kulhánek [-] , P. Švec [-] (87. P. Beránek [-] ) , J. Hubený [-] , D. Vonášek [-] , F. Blažek [-] , J. Mirvald [-] , P. Sperl [-] , S. Valvoda [-] (73. P. Švec [-] ) , O. Goby [-]

TJ Start Luby B
O. Přibyl [-] - M. Pivoňka [-] , M. Havlovic [-] , A. Čížek [-] - M. Irlbek [-] , A. Hosnedl [-] , M. Křížek [-] , P. Voráček [-] - J. Rašek [-] (61. V. Plánička [-] ) , K. Křížek [-] - J. Jirotka [-]

ŽK: 63. F. Blažek , 64. S. Valvoda - 30. M. Křížek , 53. J. Rašek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Petličarovský Ivan - KURC Lubomír (N), ŘEŘICHA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Hráč - TJ Sokol Hradešice | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Patrik Hubáček

Expert: Jonáš Bartoš - Nezamyslice
Tip experta: výhra domácích

Dlouhé Vsi se doma dlouhodobě daří, lubské béčko tak sbírá body téměř výhradně jen na vlastním hřišti. Souboj dvou vrovnaných celků ovládne Dlouhá Ves.

Tip: výhra domácích