Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 16:00

22.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolešiny unikají soupeřům


6

Těžký zápas čekal Bolešiny, kteří stále vedou celou tabulku, ale zápas v Buděticích není nikdy jednoduchý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bolešiny se prosazují již ve 3. minutě

Pokud vedete soutěž a hrajete zápas venku, navíc na půdě těžkého soupeře, je důležité, aby jste vstřelili rychlou branku. To se povedlo právě týmu Bolešin, za které se prosadil ve 3. minutě Radek Šindelář, který hosty výrazně sklidnil. Klid na kopačkách hostů byl znát, protože domácí se nemohli dostat do tempa. Ve 13. minutě navíc zvýšil Pavel Matějka na 0:2, což byl pro Bolešiny dá se říct snový úvod. Tento gól domácí probral a začali bojovat. Naději do druhé půle vykřesal ke konci poločasu Marek Paroubek.

Bolešiny strhly vítězství pro sebe v nejvíce vhodný čas

Celá druhá půle byla o tom, zda se domácím podaří vyrovnat či zvrátit vedení na svou stranu, nebo zda Bolešiny přidají třetí branku a zvítězí. Domácí se dostávali do šancí, vše ale končilo na brankáři hostů. Také se hrál velmi důrazný fotbal, což zobrazuje 7 udělených žlutých karet. V 70. minutě přišel rozhodující moment. Hosté se prosadili po třetí. Tentokrát to byl Petr Vizinger a v tento moment bylo jasné, že domácí tentokrát výhru nepřipíší. Naopak hosté po závěrečném hvizdu mohli mít dvojnásobnou radost, protože se určitě dozvěděli o zaváhání Měcholup v Lubech.



Sestavy


FK Budětice 2012
P. Toucha [-] (46. D. Chmelík [-] ) - M. Miroš [-] , V. Korda [-] , V. Hozman [-] , M. Kripel [-] , M. Kratochvíl [-] (73. M. Štěch [-] ) , J. Sekyra [-] , J. Josefík [-] , M. Paroubek [-] , M. Novotný [-] , L. Fiala [-]

SK Bolešiny
A. Martínek [-] - P. Matějka [-] (74. P. Bošek [-] ) , J. Pitel [-] , P. Vizinger [-] , R. Šindelář [-] (46. P. Hodl [-] ) , Z. Rückl [-] , M. Ceplecha [-] , K. Šilhavý [-] (75. V. Simbartl [-] ) , T. Stupka [-] (46. Z. Jandík [-] ) , R. Farný [-] , D. Kolář [-]

ŽK: 16. V. Hozman , 41. L. Fiala , 49. D. Chmelík , 56. M. Paroubek , 61. M. Miroš - 49. D. Kolář , 61. P. Vizinger . ČK: 89. L. Fiala .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: KAČÍREK František - PODLEŠÁK Karel (N), BOŠEK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Patrik Hubáček

Expert: Patrik Hubáček
Tip experta: výhra domácích

Pro lídra tabulky těžký zápas. Na Rabí se nehraje dobře a domácí toho často využívají. I v tomto zápase můžeme čekat překvapení.

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Hráč - TJ Sokol Hradešice | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů