1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 17:00

19.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dlouhá Ves prahla po dalších třech bodech. Proti stála rezerva Mochtína


Branky


5

Dlouhá Ves doma válí. Naposledy zde porazila vedoucí celek z Měcholup a nyn chtěla opět bodovat naplno, ale rezerva Mochtína neprodala svou kůži lacino

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance zůstaly v kabinách...

Domácí Tatran porazil v minulém kole doma suveréně vedoucí tým tabulky OP Měcholupy a brousil si zuby i na rezervu Mochtína, které chtěl oplatit porážku z loňského podzimu. A vše tomu nasvědčovalo. hosté totiž přijeli k zápasu v oslabené sestavě.
Jenže, každý zápas jiný, ne vždy vše vychází podle představ. Padesátka přítomných diváků viděla souboj dvou vyrovnaných soupeřů a hru slabší úrovně bez větších šancí na obou stranách. Domácí byli více u míče a měli blíže k výhře, ale Mochtín dobře bránil, alespoň bod si odvezl zaslouženě.
      Prvních deset minut patřilo jasně Dl.Vsi, ale z převahy nic nevytěžila. Naopak, na druhé straně se k 1. střele Mochtína dostal v 11.minutě útočník Jarda Pretzelmayer a málem z toho byla branka ! Jeho pumelici ze 28 m vyškrábnul domácí golman Hanzl s námahou na rohový kop. Domácí trochu znervozněli, hra se pomalu vyrovnala, ale šancí na obou stranách bylo pramálo. 
     

Kulhánek zahodil šanci na tři body

 Vstup do II.poločasu měli domácí opět výborný. Již ve 47.min. se v tutovce ocitl před golmanem domácí Valvoda, naštěstí pro hosty ze 3 m trestuhodně z otočky přestřeluje bránu ! To však bylo na dlouhou dobu vše, co dobře hrající obrana hostů (v čele s Pepou Křivánkem) domácím fotbalistům dovolila. A když v 83. min. trefil domácí kapitán M.Kulhánek (nová posila ze Sušice) jen břevno soupeřovo brány, bylo jasné, že gol v tomto utkání žádný nepadne. Neškodní totiž ve předu byli na druhé straně i hostující ofenzivní hráči a tak o vítězi musela rozhodnout penaltová rozstřelba.
V té se tentokráte střelcům z Mochtína vůbec nedařilo, 2 body zůstaly v Dl.Vsi.



Sestavy


TJ Tatran Dlouhá Ves
R. Hanzl [-] - P. Trčan [-] , M. Kulhánek [-] , P. Švec [-] , J. Hubený [-] (47. P. Švec [-] ) , D. Vonášek [-] (15. D. Jaroš [-] ) , F. Blažek [-] , J. Mirvald [-] , P. Sperl [-] , S. Valvoda [-] , O. Goby [-]

TJ Sokol Mochtín B
P. Kodeš [-] (46. J. Pavlík [-] ) - M. Blahník [-] , P. Lorenc [-] , T. Kanta [-] , J. Kolář [-] , J. Pretzelmayer [-] , J. Podráský [-] , J. Křivánek [-] , T. Vlk [-] , S. Strejc [-] , J. Peleška [-]

ŽK: 35. D. Jaroš , 74. F. Blažek , 88. J. Mirvald - 25. P. Lorenc .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Javorský Josef - KURC Lubomír (N), KOLÁRIK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Hráč - TJ Sokol Hradešice | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích