Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2019 17:00

18.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Mochtína nastřílela Nezamyslicím pět branek


Branky


18. T. Kanta , 70. T. Vlk , 75. J. Žiak , 82. J. Pretzelmayer , 89. J. Pretzelmayer (p.) - 40. P. Šatra , 85. M. Šlais
5

Ve fazoně hrající Nezamyslice mířily na půdu Mochtína pro další body, kde ale tvrdě narazily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas s řadou šancí

První poločas přinesl vyrovnanou hru s mnoha šanci na obou stranách.Více si jich ale  vypracovali hosté, naštěstí pro domácí je neproměňovali, nebo jim v tom zabránilgolman Matyáš Blahník. Skore zápasu ale otevřel domácí Tomáš Kanta, který se po zahraném RK dostal ve skrumáži k zakončení a nezaváhal - 1:0. Navýšit vedení mohl 2x po solo únicích Jarda Pretzelmayer, ale zakončení mu nevycházelo. Hosté pak ovládli střed hřiště, lépe kombinovali a i oni měli šance na gola. Na 1:1 srovnali ve 39.minutě střelou z VPK z těžkého úhlu a to zásluhou Šatry. 

Gólostroj v podání Mochtína

I začátek II.poločasu byl vyrovnaný, čekalo se, který tým využije nějakou chybu soupeře a půjde do vedení. Výrazné zlepšení hry domácí rezervy přinesla střídající dvojice J.Žiak, P.Staněk, kteří naskočili do hry v 56.minutě. Od této doby začal Mochtín vytrvale zaměstnávat obranu soupeře, čekalo se na vedoucí gol. Ten přichází v 70.minutě, po centru Jar. Pretzelmayera zprava se přesnou hlavičkou trefuje Tomáš Vlk - Mochtín B vede 2:1. O pouhých pět minut později se dostává do průniku středem obrany Jan Žiak, obešel i golmana hostí a upravuje do prázdné brány na 3:1 ! Hosté otevírají hru, chtějí něco udělat s výsledkem, ale Mochtín je znovu trestá dalším golem, když se z poměrně velkého úhlu trefuje přesně v 82.min. Jar. Pretzelmayer, zvyšuje již na 4:1. Nezamysličtí hráči to nevzdávají, stále se snaží o co nejlepší výsledek. To se jim daří, v 85.min. Šlaisem upravují na 4:2 a usilují o kontaktní gol. Ten se jim vstřelit nepodařilo (i když šanci měli), naopak, na druhé straně je ve vápně sražen T.Vlk, z nařízené penalty upravuje v 89.minutě Jar. Pretzelmayer na konečných 5:2 pro Mochtín !



Sestavy


TJ Sokol Mochtín B
M. Blahník [-] - S. Jarabica [-] (62. O. Šot [-] ) , T. Kanta [-] (57. J. Žiak [-] ) , J. Kolář [-] (57. P. Staněk [-] ) , J. Pretzelmayer [-] , J. Podráský [-] , J. Křivánek [-] , T. Vlk [-] , S. Strejc [-] , J. Peleška [-] , P. Lorenc [-]

TJ Nezamyslice
J. Krejčí [-] - L. Kindelmann [-] (71. M. Hampl [-] ) , Š. Tuček [-] , J. Jiřík [-] , M. Šlais [-] - D. Podskalský [-] (46. F. Dlouhý [-] ) , Z. Prokopec [-] , L. Tůma [-] , J. Pánek [-] , M. Věneček [-] (72. J. Hozman [-] ) - P. Šatra [-]

ŽK: 86. S. Strejc - 51. Š. Tuček , 86. P. Šatra .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Petrželková Kateřina - ŠPINDLEROVÁ Zuzana, BRŮHA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Patrik Hubáček

Expert: Jan Chudý
Tip experta: výhra hostů

Zde očekávám velice gólové utkání. Ani jeden z týmu není bránící mužstvo a hrají spíše útoční fotbal . Ale nakonec se přikláním k výhře Nezamyslic a tak bude slavit hostující obrana pod vedením Štěpána Tučka, která poslední kola jde hodně na horu .

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů