P. Švec 39.
1:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 16:30

16.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradešice zabraly a konečně bodovaly


Branky


5

V Dlouhé Vsi neexistují jednoduché zápasy, což hráči Hradešic moc dobře věděli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas ozdobily dvě branky

Na hřišti ve Vsi neexistují jednoduché zápasy. S tímto vědomím odjížděli hráči Hradešic k sobotnímu utkání rozhodnuti konečně na jaře bodovat. Vstup do zápasu měli výborný a již v 8.min se ujali vedení, kdy se dokázal prosadit David Vaněček. Potom se projevila momentálně nalomená psychika a  hosté přestali být aktivní a podvědomě jenom bránili hubené vedení. Domácí, vědomi si svojí největší síly, zahrávali snad dvacet přímých kopů, když si často ''chodili'' pro fauly. Naše obrana ale vše s přehledem zvládala a domácí si nevytvořili ani jednu brankovou příležitost. Byli to naopak Hradešice, kdo opět vyrovnal hru a přišly i velké šance. Vašek Panuška ale ve svých třech tutovkách zklamal, kdy netrefil prakticky prázdnou branku a František Melka ve velmi dobré pozici hlavičkoval vedle. A za to přišel trest. Po chybě v rozehrávce domácí po nenápadné akci srovnali skóre. 

 

 

 

 

 

 

Průměrný druhý poločas fanoušky nenadchnul

Do druhého poločasu vstoupili stejně jako do toho prvního lépe Hradešice a hned z toho byla další tutovka. Po křídelní akci zakončoval David Vaněček, ale z blízkosti hlavičkoval jen do brankáře. Tím šance skončily na obou stranách. Hrál se jen průměrný fotbal, který přítomné diváky rozhodně nemohl nadchnout. Ke konci utkání začaly domácím docházet síly a hosté byli v posledních dvaceti minutách lepší, jenže si již žádnou velkou šanci nevytvořili. V penaltovém rozstřelu bylihosté úspěšnější a připsali si tak bonusový bod.



Sestavy


TJ Tatran Dlouhá Ves
R. Hanzl [-] - P. Švajka [-] , M. Kulhánek [-] , P. Švec [-] (83. P. Švec [-] ) , J. Hubený [-] , D. Vonášek [-] , F. Blažek [-] , J. Mirvald [-] (62. S. Valvoda [-] ) , D. Jaroš [-] , V. Příhoda [-] (28. P. Beránek [-] ) , O. Goby [-]

TJ Sokol Hradešice
K. Korytář [-] - L. Zdichynec [-] , M. Buchta [-] , F. Vaněček [-] , T. Nováček [-] - F. Melka [-] , L. Šmrha [-] , V. Panuška [-] , M. Frančík [-] (63. P. Říha [-] ) - D. Vaněček [-] (80. M. Kodýtek [-] ) , P. Arnošt [-] -

ŽK: 62. J. Mirvald - 73. V. Panuška .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Bala Petr - KURC Lubomír (N), BUCHTA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Patrik Hubáček

Expert: Patrik Hubáček
Tip experta: výhra domácích

Hradešice se trápí. Neprosazují se střelecky, což se podepisuje na výsledcích. Dlouhá Ves má za sebou dobrý zápas v Bolešinech. Velkou posilou je návrat Martina Kulhánka, který určitě přidá na útočné síle domácích, kteří toho využijí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích