1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2019 16:30

16.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Železná Ruda opět bodovala


Branky


5

Zápas Mochtínské rezervy se Železnou Rudou přinesl několik zajímavých situací. Tou nejvýraznější je, že se povedlo Železné Rudě opět bodovat, byť jedním bodem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólový první poločas

Rezerva Mochtína nastoupila proti poslednímu týmu tabulky s velkým odhodláním získat všechny tři body. Měla v průběhu utkání více ze hry i celou řadu golových příležitostí, koncovka však vázla. Hosté přijeli především poctivě bránit a to se jim dařilo dokonale. Navíc měli v brance skvělého golmana (37 letého  Paštěku), který byl bezchybný ! Uměli však i zahrozit z brejků. Jeden z nich se jim povedl ve 23.min., brankář rezervy Mochtína, přezdívaný "Kody" však vyráží tutovku na rohový kop. Vzápětí byl na druhé straně ve velké šanci Lukáš Kolárik, ale pěkný centr J. Křivánka z VPK v gol nepřetavil. A protože zakončení i dalších hráčů, především pak J. Šafránka, J.Pretzelmayera, Pláničky a Strejce hostujícího golmana nepřekvapilo, odcházelo se do kabin za stavu 0:0. 

 

Velké šance zůstaly neproměněny.

     Po přestávce začal Mochtín svůj tlak stupňovat, čekalo se jen a jen na úvodní gol v síti hostů. Útočnou aktivitu oživili svým příchodem střídající T. Vlk i J. Žiak a oba byli blizoučko k dosažení kýžené branky. V 60.min. Vlk trefuje zblíska tyč, v 86. pak pěkná střela J. Žiaka lízla břevno hostující brány. A když si s dělovkou J. Pretzelmayera ze 20 m bravurně poradil hostující golman a svoji šanci z 80. min. neproměňuje v gol hostů ani střídající Kačírek, hraje se stále 0:0. Poslední desetiminutovku přežili hosté také bez úhony a tak o vítězi musely rozhodnout penalty. V těch byli naštěstí lepší domácí fotbalisté, alespoň  dva body zůstaly v Mochtíně ! 



Sestavy


TJ Sokol Mochtín B
P. Kodeš [-] - L. Kolárik [-] , J. Pretzelmayer [-] , Z. Plánička [-] , S. Strejc [-] , J. Švátora [-] (58. J. Žiak [-] ) , P. Švátora [-] (69. P. Lorenc [-] ) , J. Šafránek [-] (46. T. Vlk [-] ) , T. Kanta [-] , J. Křivánek [-] , J. Podráský [-]

FJ SRK Železná Ruda
V. Paštěka [-] - O. Novotný [-] , K. Hach [-] , M. Halama [-] (58. F. Kačírek [-] ) , M. Balíček [-] , F. Zelenka [-] , Z. Houška [-] , M. Gajdušek [-] , K. Říha [-] , D. Holický [-] , P. Velacký [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Stach Vladislav - BLAHNÍK Matyáš (N), BALDA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Patrik Hubáček

Expert: Patrik Hubáček
Tip experta: výhra domácích

Po nečekaném zisku dvou bodů Ruda zajíždí na půdu Mochtína, kde tentokrát neuspěje a prohraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích