Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 16:30

15.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby jasně ovládli domácí


6

Derby mezi Nezamylicemi a Sušicí se tentokrát neodehrál tradičně na domácí půdě Nezamyslic, ale na hřišti v Hoslovicích, kde jsou v azylu hráči Nezamyslic, kteří tam čerpají trest od okresního fotbalového svazu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Platonický tlak hostů a efektivita domácích

Zápas na náhradním hřišti v Hoslovicích přinesl jednoznačné vítězství Nezamyslic, které rozhodli o vítězství již ve 3. minutě prvním gólem. Sušice poté tlačila, ale do žádná šance se moc nedostala. Snad jedinou měl za stavu 1:0 Patrik Hubáček, který se dostal k odraženému balonu po rohovém kopu a krásnou střelu vyslal směrem k šibenici, ale zaskvěl se brankář domácích skvělým zákrokem. Do poločasu tak přidali domácí ještě dvě branky a do šaten se šlo za stavu 3:0.

Klidné hlídání výsledku

Druhý poločas byl podobný. Sušice hrála, ale to jen po vápno, odkud pálili na branku, ale žádná střela se neujala. Naopak domácí Nezamyslice jednou za celý poločas zahrozily se opět prosadily a zvýšily na 4:0.



Sestavy


TJ Nezamyslice
V. Kubovec [-] - Š. Tuček [-] , J. Jiřík [-] , L. Kindelmann [-] , M. Šlais [-] - J. Bartoš [-] (68. M. Hampl [-] ) , J. Hozman [-] , Z. Prokopec [-] (79. D. Podskalský [-] ) , M. Věneček [-] (73. L. Šatra [-] ) , J. Pánek [-] - - J. Aschenbrenner [-] (60. P. Šatra [-] )

TJ Sušice B
D. Konečný [-] - P. Hubáček [-] , P. Hubáček [-] , J. Chudý [-] , V. Klíma [-] , J. Dryk [-] , P. Vinický [-] , L. Blažek [-] , J. Chudý [-] (65. L. Stupka [-] ) , F. Jána [-] , V. Žežulka [-] (65. D. Klaus [-] )

ŽK: 84. J. Pánek - 72. J. Dryk .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KAČÍREK František - KONEČNÝ Jiří, ŠANTORA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Hráč - TJ Sokol Hradešice | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Patrik Hubáček

Expert: Patrik Hubáček
Tip experta: výhra domácích

Je velkým otazníkem, v jaké sestavě přijede rezerva Sušice. Domácí v derby zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích