2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 16:00

15.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budětice překvapily favorita


Branky


40. V. Hozman , 59. L. Fiala
6

Střet Budětic se Strážovem sliboval zajímavou podívanou. Strážov je jedním z nejkvalitnějších celků soutěže, Budětice jsou známy svým bojovným pojetím hry, ke kterému přidají i fotbalovost.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Strážov dvakrát zazvonil na tyč branky domácích, i tak prohrával

Jarní sezónu domácí prospali v začátcích utkání, v jejich prvních minutách. Ať už šlo o přípravné zápasy nebo ten první mistrovský s Malým Borem. Tentokrát tomu bylo jinak. Prvních 15 minut se hrál hodně opatrný fotbal. V další části se hra otevřela a po několika standardních situacích byly blíže ke gólu Budětice. V. Hozman v 25. minutě hlavičkou nad a D. Hlavin v 29. minutě ve velké šanci přesně do gólmana. Jenže v 32. minutě se hra absolutně otočila a jen se štěstím domácí neinkasovali. Strážovští nastřelili dvakrát tyč a zároveň Budětice podržel gólman J. Vinter. Tím se také otevřel prostor pro rychlé, brejkové hráče domácích . V jednom z nich se mohl prosadit R. Melka, rychlou střelou ale gólmana hostů nepřekvapil. V 40. minutě naopak rychlou přihrávkou obranu zaskočil. Poslal do šance V. Hozmana a ten svoji dobrou formu stvrdil chytrým lobem a poslal Budětice do vedení. 1:0. Tohle byl pro domácí důležitý gól, který je vymanil ze strážovského tlaku a přinesl i vyrovnání hry.

 

 

Podobný vývoj hry

Druhý poločas byl obrazem první půlky, hra byla vyrovnaná a šance na obou stranách. Byla jen otázka, jestli se domácí dostanou do vedení 2:0 anebo hosté zápas zdramatizují. Stalo se to první. V 59. minutě budětický L. Fiala rozehrával takřka z půlky přímý kop a nachytal gólmana D. Šita. 2:0.  Brankář Strážova měl sice skvělé výběhy a pohotové zákroky, ale zároveň se často pohyboval mezi penaltou a velkým vápnem a to myslím (v případě obou branek) stálo hosty body. Zbytek zápasu byl o brejcích Budětic a nákopy hostů do vápna. V závěru domácí ale zpevnili obranu  a vítězství si tím v klidu pohlídali.



Sestavy


FK Budětice 2012
J. Vinter [-] - D. Hlavin [-] , M. Kripel [-] , M. Miroš [-] (67. P. Miroš [-] ) , M. Paroubek [-] (25. L. Fiala [-] ) , J. Sekyra [-] , M. Štěch [-] , R. Melka [-] , J. Josefík [-] (80. M. Novotný [-] ) , Z. Frančík [-] , V. Hozman [-]

SK Kovodružstvo Strážov
D. Šít [-] - J. Franc [-] , J. Hosnedl [-] , A. Presl [-] , J. Michel [-] (76. M. Plíhal [-] ) - L. Soušek [-] , J. Flodr [-] (84. M. Frous [-] ) , D. Kološ [-] , J. Vališ [-] - Z. Toman [-] (63. T. Strnad [-] ) , T. Linkeš [-]

Počet diváků: 130. Rozhodčí: Abraham Josef - PODLEŠÁK Karel (N), KREJBICH Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Hráč - TJ Sokol Hradešice | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Patrik Hubáček

Expert: Patrik Hubáček
Tip experta: remíza

Těžká štace pro hosty. S Buděticemi se nehraje nikdy snadno, obzvlášť na jejich hřišti. Vidím to na remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů