4:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 16:30

15.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Janovice opět nadělovaly, schytala to rezerva Mochtína


Branky


17. M. Hájek , 48. M. Hájek , 50. M. Hájek , 66. J. Macura - 37. J. Pretzelmayer , 90. T. Babka (p.)
6

Domácí nažhaveni po výhře nad Hradešicemi 5:1 vstupovali do zápasu proti rezervě Mochtína s jasným cílem a to získat další tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Janovice tentokrát pálili šance

Zápas se hrál za pěkného slunného počasí a měl solidní úroveň a to zásluhou obou celků. Domácí Dukla disponuje kvalitním kádrem, měla v 1.poločase jasnou převahu i řadu skvělých brankových příležitostí. Hostující tým ale poctivě bránil, dobře chytal golman Kodeš, po 45.minutách byl stav vyrovnaný 1:1.  Skore otevřel v 17.min. domácí kapitán Hájek, další šance ale Dukla nevyužila a tak ji rezerva Mochtína potrestala vyrovnávacím golem, který po pěkné a přesné brejové akci střílí Jar. Pretzelmayer.

 

Těžký knock-out pro hosty

 Po přestávce ale přichází pohroma pro Mochtín. Hned v úvodu II.poločasu střílí domácí kapitán Matěj Hájek dvě slepené branky, svým čistým hatrikem zvyšuje vedení Dukly na 3:1, ta kráčí za dalším vítězstvím. V 66.min. navíc nádhernou střelou ze 20 m upravuje domácí stoper Macura již na 4:1, je rozhodnuto. Hosté přesto nerezignují, naopak, snaží se ofenzivní hrou alespoň korigovat nepříznivý stav. Nejblíže tomu byl T. Babka v 76. min., ale ideální přihrávku Zd. Pláničky v gol nepřetavil. Povedlo se mu to až v 89.min., kdy byl ve vápně faulován a sám z pokutového kopu upravuje na konečných 4:2.



Sestavy


FK Dukla Janovice
M. Martínek [-] - V. Drmola [-] , D. Jůzek [-] , Z. Vild [-] (65. V. Keřlík [-] ) , J. Kotlan [-] (46. V. Špindler [-] ) , M. Urban [-] , P. Petruška [-] , M. Hájek [-] , M. Švůgr [-] , J. Šlégl [-] , J. Macura [-]

TJ Sokol Mochtín B
P. Kodeš [-] - Z. Plánička [-] , S. Strejc [-] , T. Vlk [-] (68. J. Pavlík [-] ) , P. Švátora [-] , T. Babka [-] , J. Pretzelmayer [-] (60. J. Kolář [-] ) , S. Jarabica [-] , T. Kanta [-] , J. Křivánek [-] , J. Podráský [-]

ŽK: 72. J. Macura , 90. M. Martínek - 54. P. Švátora .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Sedlmaier Miroslav - SEDLÁČEK Karel (N), PELEŠKA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Hráč - TJ Sokol Hradešice | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Patrik Hubáček

Expert: Patrik Hubáček
Tip experta: výhra domácích

Další suverénní výhra domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích