3:2p.
(1:1)
15. O. Goby (p.)
70. F. Blažek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 15:00

14.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chudenice zvládly vstup do jara


Branky


40. J. Soupír , 50. P. Vachtl - 15. O. Goby (p.) , 70. F. Blažek
6

Vyrovnaný zápas se čekal na hřišti v Chudenicích, kam přijela Dlouhá Ves, která doufá v lepší zítřky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První polovina naplnila všechny prognózy

Vstup do zápasu byl z obou stran tzv. "Nemastný a neslaný. Hra se spíše odehrávala ve středu hřiště, po pár nepřesných střelách z dálky, přišla v 15. minutě ze strany domácích individuální chyba, která vyústila v pokutový kop pro hosty a ti se ujali vedení 0:1.  Po obdrženém gólů hra probíhala podobně, ale míč měli na kopačkách spíše domácí, kteří si dokázali vytvořit i pár gólových příležitostí, hosté spíše zkoušeli uspět střelbou z dálky, nic jiného jim ani nezbývalo, protože obrana domácích byla  kompaktní a hostům toho více neumožnila. Do výraznějšího tlaku se dostali domácí okolo 35min. a slavilo to úspěch vyrovnávacím gólem na 1:1. 

Obrovská bojovnost v duchu fair-play po celý druhý poločas

Chuť a povzbuzení do druhého poločasu mělo být pro domácí nejen vyrovnání, ale i vyloučení hostujícího hráče ve 45 minutě. To se také potvrdilo a už v 50 minutě vedli domácí 2:1 a zdálo se, že chuť se dostavila. Domácí byly lepším týmem a během dalších 10 minut si vypracovali nejméně 2 "tutovky", ale ani jedna bohužel neskončila gólem. To se ukázalo v dalším průběhu zápasu jako klíčové, domácí potom posledních 30 minut nestačili oslabenemu soupeři, který usiloval o vyrovnání. To se mu také povedlo a to v 70 minutě gólem na 2:2. Hosté tlačili až do samotneho závěru. Nutno říci, že to byly spíše střely z dálky, ale pokusů měli až moc. Domaci se zkoušeli dostat do hry, ale nedařilo se jim to. Nakonec už gól nepadl a zápas skončil po 90 minutách 2:2. Na řadu přišla dovedností soutěž, penalty. V penaltovem rozstřelu byly úspěšnější domácí, nutno říci, že jen díky skvělému golmanovi a připsali si tak o ten bod navíc.



Sestavy


TJ Sokol Chudenice
M. Lucák [-] - M. Stryczek [-] (71. L. Zoubek [-] ) , M. Majer [-] , F. Bříza [-] , J. Šimán [-] , V. Fremuth [-] - P. Kadlec [-] (52. L. Drozda [-] ) , J. Soupír [-] - J. Soupír [-] (46. J. Stingl [-] ) , P. Vachtl [-] , T. Baxa [-] (46. O. Göttinger [-] )

TJ Tatran Dlouhá Ves
R. Hanzl [-] - P. Trčan [-] , P. Švec [-] (52. J. Kodýdek [-] ) , P. Švajka [-] , P. Švec [-] , J. Hubený [-] , F. Blažek [-] , J. Mirvald [-] , D. Jaroš [-] , S. Valvoda [-] , O. Goby [-]

ŽK: 31. P. Kadlec , 84. M. Majer - 17. S. Valvoda , 34. O. Goby , 56. J. Mirvald , 67. P. Švec , 90. F. Blažek . ČK: 45. S. Valvoda .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Petličarovský Ivan - GÖTTINGER Kamil (N), KURC Lubomír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Patrik Hubáček

Expert: Patrik Hubáček
Tip experta: výhra domácích

Podle mého vyhrají domácí, kteří využijí svého domácího prostředí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích