3:2
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2019 15:00

14.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorit nezaváhal


Branky


5. J. Hosnedl (p.) , 31. T. Strnad , 41. D. Kološ - 48. P. Šatra , 78. L. Tůma
6

V roli jasného favorita vstupoval do zápasu Strážov, kterého v prvním jarním kole čekal hodně nepříjemný soupeř z Nezamyslic

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Efektivita domácích byla klíčová

Domácí šli do zápasu v roli jasného favorita, herní průběh zápasu ale předpoklady obrátil naruby. Nezamyslice začaly aktivněji a tvořily hru, zkušení domácí borci ale trestali. Už v 5. minutě šel Strážov do vedení díky proměněné penaltě. Nezamyslice se snažily zareagovat, jenže domácí byli nebývale produktivní. Do poočasu přidali z rychlých protiútoků dvě branky a do šatny odcházeli s pohodlným náskoem 3:0.

 

Velká snaha od hostů zdramatizovala zápas

Nezamysličtí hráči ale zápas nezabalili. Už ve 48. minutě snížil po pěkné akci Pavel Šatra a hosté se nadechli k obratu. V 78. minutě snížil hlavou stoper Martin Šlais a Nezamyslice se dál snažily o vyrovnání. Vytvořili si několik šancí, v závěru po přiťuknutí Jonáše Bartoše výborně hrající Jiří Sova jen těsně minul pravou tyčku. Strážov slavil vydřené tři body, Nezamysličtí zase odjížděli s dobrým pocitem z předvedené hry. A už se moc těší na příští víkend, kdy v derby přivítají Sušici B.



Sestavy


SK Kovodružstvo Strážov
D. Šít [-] - J. Michel [-] , M. Chaluš [-] , M. Štancl [-] , J. Hosnedl [-] (80. O. Uruba [-] ) - J. Vališ [-] , L. Soušek [-] , D. Kološ [-] , J. Flodr [-] (69. T. Linkeš [-] ) - T. Strnad [-] , Z. Toman [-]

TJ Nezamyslice
V. Kubovec [-] - Š. Tuček [-] , J. Jiřík [-] (59. L. Kindelmann [-] ) , M. Šlais [-] - J. Hozman [-] , Z. Prokopec [-] , L. Tůma [-] , J. Sova [-] , M. Věneček [-] (66. J. Bartoš [-] ) , J. Pánek [-] - P. Šatra [-] (73. M. Hampl [-] )

ŽK: 40. J. Hosnedl , 55. M. Chaluš - 44. P. Šatra , 55. Š. Tuček , 77. L. Kindelmann .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Hájek Zdeněk - KREIBICH Josef (N), KUBOVEC Vojtěch (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Patrik Hubáček

Expert: Patrik Hubáček
Tip experta: výhra domácích

Domácí Strážov bude chtít opět útočit na nejvyšší patra. Proti nim bude stát nováček z Nezamyslic, kteří v tomto utkání budou bojovat, ale body urvat nedokážou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích