1:4
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 17:00

25.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední tým tabulky dlouho vedl, poté ale přišla Šályho desetiminutovka a bodový sen se rozplynul


Branky


57. K. Duda , 62. E. Šály , 64. E. Šály , 69. E. Šály
0

Zde byl favorit poměrně jasný. Jiskra Třemešné se trápí celou sezónu a závěr už pouze dohrává. Damnovu už sice také o nic nejde a motivace asi chybí, na hřišti Jiskry ale neměl mít problémy. To byl ale velký omyl, protože Damnov problémy měl. Brzy inkasoval a dlouho se trápil a na svou vyrovnávací branku čekal, když ji však Duda dal, nabudi Šályho a ten během deseti minut rozhodl o jasném výsledku. Damnov zvítězil 1:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo poměrně nečekaně. Hosté se na hřišti Třemešné nestačili ani rozkoukat a už poprvé inkasovali. To byl velmi nečekaný vstup do utkání. Damno to samozřejmě velmi zaskočilo a dlouhou dobu se tak poté ve všem trápil. Moc se mu nedařilo, především v koncovce a na svou branku tak musel stále čekat. Šály navíc nepromněnil pokutový kop a v první půli ten monet vyrovnání nakonec nepřišel. Domácí tak odcházeli do šaten spokojení, když měli k bodům dobře nakročeno.

 

I ve druhé části utkání se hosté chvíli trápili, ale nakonec se asi v sedmapadesáté minutě podařilo skórovat Dudovi a toto vyrovnání hostyy trochu nabudilo a domácí naopak srazilo do kolen. Jiskra po inkasovní naprosto odpadla a bylo to už jen na hostech. Ti už nic neřešili a utkání rychle otočili. A hlavním hrdinou hostů se v této fázi stal útočník Erik Šály. Ten nejprve dostal Damnov do vedení, o dvě minuty déle ještě zvýšil a na 3:1. To ale nebylo vše, on totiž v rozmezí sedmi minut, od chvíle, kdy vstřelil svou první branku, zkompletoval i hattrick. Utkání se tak naprosto otočilo a Damnov už v poklidu dokráčel ke třem bodům za výhru 4:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Damnov
Miroslav Bostl (Sokol Damnov A): Hráli jsme s poslední celkem, takže jsme tam samozřejmě chtěli vyhrát. Soupeř dal v první půli sice rychlou branku a my jsme se trápili. Ve druhé půli ale domácí odpadli a my jsme utkání rychle otočili a ovládli.



Sestavy



TJ Sokol Damnov
M. Marcel [-] - K. Duda [-] , J. Lancígr [-] , J. Marcell [-] , P. Kopáček [-] - M. Drozda [-] , J. Bukva [-] , R. Steiniger [-] , L. Krivda [-] - E. Šály [-] , T. Majerčík [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.