2:1p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 15:00

23.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sulislav vykopala v Lázních cenný bod, domácí ve hře opět skórovali pouze jednou a klesají tabulkou


Branky


0

Lázně moc branek zkrátka nedávají, to už ví všichni, kteří náš web sledují trochu pravidleněji. Přesto se ale tento tým drží ne předních pozicích a stále velmi aktivně bojuje celkový bronz. Lázně zkrákta hrají opatrný a defenzivně zajištěný fotbal a nikam se neženou. Hostující Sulislav ale tentokrát jejich taktiku přečetla a dokázala držet soupeře na uzdě. Účinek byl skvělý. Předposlední tým tabulky, který už se pravděpodobně sestupu neyhne, vydřel v Lázních bod. Avšak na dvanácté Erpužice stále ztrácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jak už je při lázeňských kláních zvykem, rozhoduje se vše často už v prvním poločase. A nejinak tomu bylo i tentokrát. Lázně od úvodu přebraly hlavní iniciativu a tlačili se vpřed, jindy jednočlenný útok byl nyní proti Sulislavi téměř desetičlenný. Sulislav se tím ale vůbec netrápila, věděla, že soupeř má v překonávání defenzivně laděných týmů jisté mezery a potíže, a tak zkrátka stála připravená před svým vápněm a v jedenácti lidech bránila nápor soupeře. Už v šestadvacáté minutě ale přišla pro Sulislav, která kvalitou na soupeře zkrátka neměla velká rána, když se Karel Dědek rozhodl vzít to na sebe a zkrátka bezhlavě vypálil balón na bránu z velké dálky, přes barikádu hostů. Šibenice! Nádherná trefa, jeho pokus se zkrátka ujal a domácí vedli 1:0, zdálo se, že je po utkání, protože slabší Sulislav su zkrátka nedokázala moc šance vytvářet. Ale tohle mínění ještě do konce půle opadlo, když se, s pomocí rohového kopu, hlavou prosadil Bouzek.

Obrázek hry se ve druhé půli vůbec neměnil. Domácí se prali s betonujícím soupeřem, seč mohli, ale zkrátka se jim nedařilo. Sulislav navíc maličko více vystupovala a ohlídala si už i soupeřovy pokusy z dálky. Lázně si zkrátka nevěděly rady a vše bylo zpečetěno. Utkání muselo pokračovat k penaltovému rozstřelu. Ten nakonec domácí ovládli, ale na utkání asi, ani se dvěma body, vzpomínat rádi nebudou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Konstantinovy Lázně
Pavel Jánský (Sokol Konstantinovy Lázně): My se zkrátka se slabšími soupeři trápíme. Dokážeme sice krásně zahrát s Částkovem, Borem a podobně, se kterými se hraje pěkný a technický fotbal, ale tyhle jednoduší soupeři nám nesedí. Brání v jedenácti hráčích, pořád to odkopávají, my pak navíc uděláme jednu zbytečnou chybu a takto to dopadá. Trápíme se pak i sami se sebou, nemůžeme se trefit a nejde nám to. Celý zápas jsme sice měli převahu, ale nedokázali jsme toho využít a musíme zkrátka ten jeden bod oželet.

TJ Sokol Sulislav
Libor Gebert (Sokol Sulislav): Domácí měli po většinu zápasu herní převahu, ale nevytvářeli si žádné vyložené příležitosti, a když, tak nás podržel brankář. Dali nádhernou branku, ale my jsme vyrovnali a to už jsme si udrželi. Myslím, že jsme si ten bod zasloužili, protože, jak říkám, soupeř nás přehrával, ale moc šancí si nevytvářel.



Sestavy


TJ Sokol Konstantinovy Lázně
M. Surovčík [-] - M. Pohlot [-] , K. Praizler [-] , J. Nevařil [-] , F. Vacata [-] - J. Holák [-] , P. Hospodářský [-] , A. Kolář [-] , P. Rašín [-] , P. Hampapa [-] - J. Jelen [-]

TJ Sokol Sulislav
R. Propper [-] - M. Řezníček [-] , K. Hanzlík [-] , L. Gebert [-] , L. Mička [-] - M. Bouzek [-] , P. Hlavin [-] , M. Krištofovič [-] , M. Piksa [-] , J. Plešinger [-] - V. Rejman [-]

ŽK: 35. M. Piksa .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.