Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 17:00

23.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Částkov si pohrál ze Studánkou a vykouzlil trhák kola


0

Částkov a Studánka, utkání, které mělo mít poměrně jednoznačný spád. No, a také ho mělo. Částkov nedal nakonec Studánce nejmenší šanci a i přes předchozí prohru s Borem, ze které se snadno oklepal, pokračuje směle dál v cestě za svým triumfem v soutěži. Jako by nic, nasázel Studánce devět branek, několika ji ještě ušetřil a před posledními třemi koly si parádně zvedl sebevědomí. Třást se teď musí Sulislav, další Částkovský supeř, který však potrápil Lázně a bude chtít obrat dalšího favorita. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od prvních minut bylo vše jasné a jednoznačné. Částkov nedával Studánce ani kousek prostoru a spanile se přenesl přes celé třiadvacáté kolo. Excelentní jízdu nejprve odstartovali v první půli dvěma zásahy Bydžovský, jedním Boček, jedním Papoušek a dalším Štípek. A to nebyly zdaleka všechny akce, které zaváněly gólem. Pro Studánku byl tak poločas 5:0 ještě milosrdný.

No, a obraz hry se pak neměnil ani v dalších minutách ukání. Druhou půli ovládl tentýž tým. Na Studánce si zvedli sebevědomí ještě záložník Herout, střídající Kopecký, další trefou Papoušek a zkomletováním hattricku Bydžovský. Por hroší počtáře, Částkov skóroval ještě čtyřikrát. Na dvoumístné cifry sice už nedosáhl, ale myslím, že to ho po utkání až tolik mrzet nebude. V dalším kole ho navíc čeká Sulislav a s největší pravděpodobnstí Částkov bude chtít svůj dnešní výsledek překonat hned tam. Studánku naopak čeká další těžký soupeř, tentokrát Sokol Kšice.



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Částkov
Pavel Sňozík (Hraničář Částkov): Tohle byl jednoznačný zápas, mohli jsme klidně přidat ještě třeba o pět gólů více. Soupeř neměl prakticky žádnou šanci. Jasně jsme ho přehráli.

TJ Dynamo Studánka
Alexandr Hepfel (Dynamo Studánka): Dnes byl soupeř o několik tříd výše než my, ani v nejmenším jsme na něj neměli. Soupeř nás jednoznačně přehrál a my jsme zkrátka byli na hřišti až druhý tým.



Sestavy


TJ Hraničář Částkov
D. Valenta [-] - D. Štípek [-] , P. Hrabovský [-] , P. Sňozík [-] , J. Říha [-] - M. Veleta [-] , P. Jakubec [-] , A. Herout [-] , L. Bydžovský [-] - J. Boček [-] , M. Papoušek [-]

TJ Dynamo Studánka
L. Faltus [-] - L. Honzík [-] , M. Ruda [-] , J. Černý [-] , M. Bureš [-] - R. Mráz [-] , J. Hubálek [-] , P. Kotva [-] , L. Novák [-] - D. Marek [-] , R. Černý [-]

Místo: M.Chody.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.