0:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 17:00

23.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bor si v Kšicích poradil a stále čeká na klopýtnutí lídra


Branky


0

To, že Bor nesmí ztratit už žádné body je jistá věc. Díky vzájemnému zápasu z posledního kola se totiž přiblížil lídrovi na bod a stále je ve hře o titul. Vše však závisí na tom, zda Částkov klopýtne, alespoň jednou a pokud se tak stane, Bor musí být ve střehu a neztratit jediný bod. O to větší tlak na něj ale je, a proto bylo jeho utkání v Kšicích jedním z nejatraktivnějších utkání kola. Zvítězit v Kšicích není nic jednoduchého už samo o sobě, natož pod takovým talkem. Bor to ale přesto zvládl výborně, neinkasoval, sám se trefil čtyřikrát a stále čeká na zaváhání Částkova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvních dvacet minut se spíše na obou stranách vyčkávalo na to, s čím přijde soupeř. Oba celky se spíše poznávaly a hrálo se velice opatrně. Poté, ale už nastoupil sebevědomý Bor, jak ho známe. V rychlosti promarnil dvě velké brankové příležitosti a chvíli na to už se poprvé radoval, když se trefil Kamil Dýdek. O pár minut pak přidal branku i David Jutka a Bor měl utkání ve svých rukách. 

Ve druhé půli pak už pouze kontroloval hru a občas i podnikl nějaké točné výpady, ale ani Kšice nebyly úplně bez šancí, a kdyby se alespoň jednou trefily, kdo ví, co by se s utkání dělo dál. To se ale nestalo a na druhé straně se trefil Blaže, který svým zásahem poslal Kšice definitivně do kolen. Domácí poté začali namísto snaživého kombinování jen zběsile atakovat soupeře a hráli velmi ostře. Z konce utkání se nakonec stala nepohledná fraška, ve které šlo o zranění, a ne o góly. Ale i ty byly na pořadu dne, protože v závěru utkání dokázal ještě upravit na konečných 0:4 Tomáš Janků.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kšice
Jan Janout (Sokol Kšice): Hráli jsme doma, chtěli jsme alespoň nějaké body, což se nám nepovedlo. Výsledek neodpovídá hře, soupeř sice byl lepší, ale my jsme tolik nezaostávali, měli jsme zase nějaké šance, ale zase jsme nedávali góly a prostě jsme prohráli.

TJ Sokol Bor
Miroslav Vaňous (Sokol Bor): V Kšicích se hraje strašně špatně. Oni mají už asi tři, nebo dokonce čtyři roky stejné mužstvo, které už ví, jak to na tom svém malém hřišti hrát a jsou velmi nepříjemní. Navíc jsme byli v pozici, kdy jsme věděli, že potřebujeme vyhrát. První čtvrthodinu jsme se jen oťukávali, ale pak jsme to vzali na sebe, nedali jsme sice dvě jasné šance, ale po první brance už jsme byli na koni a byli jsme lepší. Ve druhé půli jsme kontrolovali hru, a když jsme dali na 3:0, tak to začalo už trochu jiskřit. Soupeř přitvrdil a už se skoro ani nehrál fotbal.



Sestavy


TJ Sokol Kšice
J. Bárta [-] - P. Flíček [-] , J. Havránek [-] , P. Kasal [-] , L. Kudlík [-] - V. Holý [-] , I. Šetlík [-] , M. Šetlík [-] , J. Šetlík [-] - M. Volf [-] , K. Dýdek [-]

TJ Sokol Bor
P. Žalud [-] - J. Pajer [-] , M. Buben [-] , L. Pták [-] , J. Zeman [-] - P. Zeman [-] , J. Pokorný [-] , D. Jutka [-] , M. Hocmann [-] , L. Zeman [-] - J. Blažek [-]

ŽK: 63. M. Buben , 74. L. Zeman .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.