Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 17:00

23.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Damnov odpadl v závěru a Planá už jen přidávala branky


Branky


13. T. Vomáčka , 58. F. Peklo , 66. D. Sovka , 76. F. Peklo , 79. D. Kloužek , 81. F. Peklo , 88. F. Šatra
0

Los třiadvacátého kola proti sobě postavil A-týmy FK Plané a Sokolu Damnov. Planá byla před utkáním na čele skupinky, která ještě bojuje v závěru sezóny o celkový bronz, zatímco jedenáctý Damnov se ještě teoreticky může obávat sestupu, ale to už není příliš pravděpodobné. Nicméně, to nic nemění na tom, že domácí celek byl v utkání jasným favoritem a to nakonec i suverénně potvrdil, když v závěru utkání roznesl Sokola na kopytech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Planá sice utkání měla ve své moci už od samotného začátku, ale Damnov ji v prvním poločase ještě zdatně sekundoval a příliš neztrácel. Dobře soupeře vytěsňoval a Planá si musela razit cestičky k brance velmi nesnadným způsobem. Avšak byla zkrátka lepší a několik šancí si beztak vytvořila. V první půli se ale dokázala prosadit pouze jednou, když ve třinácté minutě otevřel skóre utkání Tomáš Vomáčka. Do druhé půle tak domácí odcházeli se slibným jednobrankovým náskokem.

Do druhé části navíc naskočily na straně Plané do hry nové síly a jednou z nich byl i útočník Filip Peklo, který hru ohromně oživil. Naopak Damnov postupně odpadal a fyzicky, čím dál, tím výrazěněji, ztrácel. Už v osmapadesáté minutě se tedy dokázal trefit střídající Filip Peklo. Opět po třinácti minutách od úvodního výkopu, stejně, jako v předchozí půli. V Plané třináctka asi smůlu nenosí. A v šestašedesáté minutě poté plynulým tempem navýšil Dominik Sovka. Po tomoto zásahu, ale už hosté působili daleko odevzdaněji a smířili se s prohrou, navíc fyzicky hodně ztráceli a Plané už se nemohli rovnat, což zaručilo velmi zajímavý konec utkání. V sedmašedesáté minutě se trefil Peklo znovu a o tři minuty déle navyšoval Kloužek. O další dvě minuty déle zkompletoval hattrick Peklo a v osmaosmdesáté minutě završil šílený konec utkání, konečnou úpravou skóre záložník Šatra. Planá nakonec zvítězila 7:0.



Ohlasy k zápasu


FK Planá
Roman Sovka (FK Planá): Já si myslím, že jsme byli lepší, což také jasně prokazuje výsledek. Soupeř navíc v závěru úplně odpadl a my už jsme jen přidávali branky.

TJ Sokol Damnov
Miroslav Bostl (Sokol Damnov): V závěru nám docházely fyzické síly a soupeři jsme dovolili suverénně vyhrát.



Sestavy


FK Planá
R. Švarcbek [-] - T. Tonka [-] , D. Sovka [-] , P. Bernas [-] , L. Švejda [-] - F. Šatra [-] , P. Brožíček [-] , D. Sovka [-] , T. Vomáčka [-] - D. Kloužek [-] , J. Pešta [-]

TJ Sokol Damnov
M. Marcel [-] - P. Kopáček [-] , J. Marcell [-] , M. Drozda [-] , J. Dietl [-] - J. Lancígr [-] , K. Duda [-] , L. Krivda [-] , J. Bukva [-] - T. Majerčík [-] , E. Šály [-]

ŽK: 38. D. Sovka - 63. L. Krivda , 68. K. Duda .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.