6:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2019 16:30

14.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okříšky B si na závěr zastřílely


Branky


4. P. Molák , 18. R. Ryšavý , 25. M. Zeman (p.) , 53. V. Bulant , 56. V. Bulant , 81. D. Koreš (p.)
10

Rezerva Okříšek se v závěru sezóny rozehrála do dobré formy, což odnesl Studenec šesti góly

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí udeřili hned třikrát

V posledním hracím kole přivítaly Okříšky B TJ Sokol Studenec, který podává na jaře velmi solidní formu. Okříšky už také mohou hrát v poklidu, protože v závěrečných kolech nasbírali dostatečný počet bodů zaručující záchranu. Na podzim se radoval z výhry Studenec v poměru 4:2. Samotné utkání mezi Benfikou Okříšek a Studence se muselo divákům velice líbit, i když výsledek přesně neodpovídá průběhu utkání.Domácí se ujali vedení již ve čtvrté minutě, kdy se prosadil po samostatném úniku Molák. Poté hru režírovali hosté, gólově se však neprosadili. Gólovější byli domácí, to se prosadil ve 18´minutě Ryšavý. Další branku přidal proměněným pokutovým kopem Zeman po faulu na Bulanta. To na druhé straně Hvězda Holoubkovi střelu z pokutového puntíku vyrazil a tak šli domácí do kabin s komfortním náskokem.

Domácí ještě skóre navýšili

Druhý poločas začal Studenec náporem. Výsledkem z toho byla druhý pokutový kop, který opět hvězda Hvězda Holoubkovi zneškodnil. To hosty zlomilo a domácí už utkání v klidu kontrolovali. Během tří minut se prosadil po samostatných únicích Bulant. Pak na hřišti bylo vidět i pár zbytečně ostrých zákroků. Závěrečný gólový účet dal zápasu proměněným pokutovým kopem sváteční hráč střelec Dušan Koreš. Spokojení domácí diváci pak Benfice zatleskali a šlo se na pečlivý rozbor celé sezony.


Ohlasy k zápasu


SK Huhtamaki Okříšky B
Okříšky: Samotné utkání mezi Benfikou Okříšek a Studence se muselo divákům velice líbit, i když výsledek přesně neodpovídá průběhu utkání.




Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky B
M. Hvězda [-] - P. Molák [-] (33. L. Láník [-] ) , Š. Novotný [-] , V. Bulant [-] , L. Mašek [-] , L. Rampír [-] (82. M. Večeřa [-] ) , M. Zeman [-] , R. Ryšavý [-] , J. Jůza [-] , J. Novotný [-] , D. Koreš [-]

TJ Sokol Studenec
M. Dufek [-] - V. Kučerňák [-] , M. Kříž [-] , M. Mrňa [-] , T. Nejedlý [-] , P. Dufek [-] (46. R. Turoň [-] ) , F. Komárek [-] , K. Mrňa [-] , J. Holoubek [-] , J. Strnad [-] , P. Rousek [-]

ŽK: 15. P. Molák , 49. R. Ryšavý , 85. M. Zeman - 15. M. Dufek , 25. M. Kříž , 75. T. Nejedlý .
Hráči zápasu: V. Bulant .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PAVELEC Vojtěch - MAŠEK Martin (N), TUROŇ Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: výhra hostů

Studenec na jaře předvádí obrovské zlepšení oproti podzimu a to potvrdí i v Okříškách.