Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2019 18:00

14.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dukovany B přejely poslední Jakubov


Branky


10

Poslední zápas Jakubova skončil vysokou porážkou hosů, kteří tak opouštějí tuto soutěž

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí v prvním poločase lepším týmem

V posledním hracím kole přivítala rezerva Dukovan Družstevník Jakubov, který se nachází na posledním místě tabulky a již v devíti posledních zápasech nepoznal, co jeto výhra za tři body. Na podzim se radovaly z výhry Dukovany v poměru 3:1. V posledním utkání tedy hostili Dukovany téměř jistě sestupující Jakubov. Ve velkém horku se hrál spíše pouťoví fotbal. Hosté neodehráli zápas odevzdání, naopak se snažili ukončit sezónu se ctí. Domácí tým, lehce posílený áčkem ale blamáž nedopustil. Po většinu zápasu byli domácí lepší,vytvořili  si spoustu šancí a první také využil v 8. minutě David Viklický - 1:0. Jenže domácí se ze svého vedení dlouho neradovali a prakticky z protiútoku vyrovnal v 9. minutě Petr Kruliš - 1:1. Domácí měli i nadále převahu, ale do vedení 2:1 je poslal až ve 26. minutě svou druhou brankou David Viklický. Domácí celek se tak uklidnil a přidal další branky. Ve 35. minutě se nejprve blýsknul hattrickem David Viklický a ve 43. minutě upravil na poločasových 4:1 Ondřej Lacko. 

Domácí ještě skóre navýšili

Druhý poločas už měl být pouhou formalitou a zároveň posledním vystoupením Jakubova ve třetí třídě. Domácí již hráli v poklidu a i tak v 70. minutě navýšil skóre na 5:1 Martin Fojtášek. Poslední branku sezóny tak zaznamenal v 87. minutě z pokutového kopu Ondřej Lacko, čímž stvrdili sestup Jakubova - 6:1.



Ohlasy k zápasu


SFK Dukovany 2001 B
Pislcajt Petr, hráč: V posledním utkání jsme hostili téměř jistě sestupující Jakubov.Ve velkém horku se hrál spíše pouťoví fotbal.Hosté neodehráli zápas odevzdaně,naopak se snažili ukončit sezónu se ctí.Náš tým,lehce posílený áčkem ale blamáž nedopustil.Po vvětšinu zápasu jsme byli lepší,vytvořili jsme si spoustu šancí a nakonec se také radovali z výhry 6:1.




Sestavy


SFK Dukovany 2001 B
K. Jenerál [-] - P. Pislcajt [-] , J. Fojtášek [-] , J. Kuchařík [-] (46. A. Čurda [-] ) , J. Gazdík [-] - M. Fojtášek [-] , L. Traxler [-] (46. J. Veselý [-] ) , O. Jacko [-] , M. Věžník [-] - D. Viklický [-] (64. P. Blažek [-] ) , O. Horák [-] -

Družstevník Jakubov
M. Klíma [-] - J. Dostál [-] - D. Souček [-] , M. Chalupa [-] , T. Kosmák [-] , T. Veselský [-] , P. Krutiš [-] , T. Pospíchal [-] , P. Matušína [-] , M. Dunkler [-] , T. Vrbka [-]

ŽK: 46. T. Vrbka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SEDLÁČEK Petr - SOUKUP Radek (N), FERUS Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: výhra domácích

Dukovany si zahrají proti poslednímu Jakubovu pěkný fotbal a myslím, že si doma nechají všechny tři body.