Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2019 16:30

14.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koněšín uhájil první příčku


Branky


10

Hlavně díky skvělé druhé půli zvítězili fotbalisté Koněšína nejen v zápase, ale i v celé soutěži

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

V posledním hracím kole přivítaly Šebkovice B Koněšín, který  nastoupil ke svému poslednímu zápase třetí třídy, poněvadž bude od příští sezóny účastníkem Okresního přeboru. Podzimní měření sil skončilo remízou 3:3. 

 

  V případě vítězství si mohl Koněšín v sobotu zajistit první příčku ve III.třídě bez ohledu na nedělní zápas Myslibořic v Radoticích (lepší vzájemné zápasy). A díky změně pořadatelství (v Šebkovicích se rekonstruují kabiny) se to Koněšínu mohlo podařit ve „venkovním“ zápase na vlastním hřišti a před vlastními fanoušky. Hned od začátku bylo zřejmé, že proti sobě nastoupily dva týmy z popředí tabulky. Hrál se poměrně svižný hurá zápas bez ohledu na úmorné vedro. Jako první zahrozil Koněšín, ale po pěkné kombinační akci střelu Š.Dvořáka šebkovický brankář Papoušek vyrazil. Po čvtrt hodině hry se už ale Koněšínu podařilo otevřít skóre, kdy po stříleném rohu Netrdy hlavou zavěsil Badura (0:1). Šebkovice mohly srovnat prakticky v zápětí, ale Prokeš ještě nedal. To se mu podařilo po půl hodině hry, kdy se štěstím prostřelil na přední tyči brankáře Hůlku. Za zmínku stojí určitě i trestný kop koněšínského Netrdy, proti kterému se vyznamenal gólman soupeře.

Koněšín se po pauze rozstřílel

 

  O poločase šebkovický snajpr Prokeš díky nedělním povinnostem v A-mužstvu vystřídal a obraz hry se ve druhé půli změnil... „Domácí“ už dopředu nebyli tak nebezpeční a toho Koněšín dokázal využít. Nejprve se zkraje druhého dějství krásnou střelou do šibenice prezentoval Netrda (1:2), aby jej deset minut nato z bezprostřední blízkosti po dorážce z rohu napodobil O.Dvořák (1:3). To už bylo na lavičce Koněšína i v ochozech cítit ono příjemné chvění, kdy vytoužené první místo bylo opravdu nadosah. Po čtvrté brance Š.Dvořáka čtvrt hodinky před koncem, který svým důrazem a napadáním donutil jinak skvělě chytajícího šebkovického brankáře k chybě (1:4) se už mohla začít vybalovat postupová trička o kšiltovky, protože o vítězi už bylo prakticky rozhodnuto. Ve zbývající čtvrthodince se už oba týmy fobalem jen bavily. Konečnou podobu 1:5 dal výsledku minutu před koncem koněšínský Šibůrek a po závěrečném hvizdu rozhodčího a předání poháru pro vítěze III.třídy mohly koněšínské oslavy propuknout naplno...   



Ohlasy k zápasu



TJ Koněšín
(1)Pokorný Miloš , trenér a (2) Štěpán Dvořák, hráč: (1)Nebudu vyzvedávat ničí výkon. Po celou sezónu jsme hráli jako jedno mužstvo a porařilo se nám nakonec postoupit do okresu z prvního místa. Snad tam nebudeme dělat ostudu...Děkuju všem, že to se mnou vůbec vydrželi. (2)V Koněšíně se odehrál dle mého názoru pohledný fotbal. První poločas byl hodně vyrovnaný a spravedlivě skončil 1:1. Druhý jsme začali hrát naši hru a dostávali jsme Šebkovice pod tlak. Odměněni jsme za to byli góly které nás posunuli z prvního místa do okresního přeboru. Tímto bych chtěl poděkovat všem, kteří se podíleli na tomto historickém okamžiku pro Koněšínský fotbal.



Sestavy


TJ Sokol Šebkovice B
M. Papoušek [-] - M. Roupec [-] (73. M. Uhlíř [-] ) , M. Prokeš [-] (46. J. Pitour [-] ) , P. Hrůza [-] , J. Svoboda [-] , R. Svoboda [-] , M. Hobza [-] (79. J. Němec [-] ) , L. Ryvola [-] (65. M. Pánek [-] ) , P. Tržil [-] , M. Roupec [-] , J. Fejta [-] (61. V. Němec [-] )

TJ Koněšín
M. Hůlka [-] - Š. Dvořák [-] , M. Ševčík [-] (63. M. Králík [-] ) , M. Netrda [-] , R. Badura [-] , O. Šibůrek [-] , D. Dvořák [-] (76. M. Loukota [-] ) , O. Dvořák [-] , P. Seifer [-] (46. M. Pokorný [-] ) , J. Pospíšil [-] (81. J. Hricák [-] ) , P. Zahradníček [-]

Hráči zápasu: M. Netrda .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Nováček Ivo - MUSIL Jiří (N), DUFEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: výhra hostů

Očekávám velmi těžký zápas. Na přání Šebkovic se hraje u nás v Koněšíně a my budeme dělat všechno proto, aby jsme vyhráli a díky lepším vzájemným zápasům s Myslibořicemi skončili sezónu na prvním místě.