Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2019 16:30

26.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Studenci se radovali domácí


Branky


10

Ve šlágru kola se ve Studenci dočkali domácí fanoušci další výhry a vystřídali svého rivala na třetí příčce

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

První šance domácích přišla z rohu. Zahrával jej Strnad a Holoubek hlavou trefil prostor brány, ale brankář Pitour vyrazil. V  7. minutě po zaváhání domácí obrany prošel slabý centr až k Hobzovi, který rozvlnil síť domácí brány. 0:1. Až ve 32' vyrovnal Strnad. Ve 33. minutě Holčapek zahrál trestný kop z pravé strany, Hobza lehce tečoval, ale Hájek v bráně chytil. Ve 35. minutě Bílek v šanci - bez úspěchu. Zbytek poločasu byla hra z obou stran roztržitá. 

Domácí rozhodli ve druhé půli

Než se hosté rozkoukali na začátku druhé půle, bylo ve 47. minutě skóre 2:1 - Strnad totiž tečoval míč do sítě . Ve 49. minutě Strnad na půlce prodloužil centr mezi stopery, Holoubek mezi ně vlítl, zpracoval míč a lobem přes vybíhajícího brankáře dal na 3:1. V 52. minutě Nejedlý poslal míč z levé strany na hranici malého vápna, Dufek Martin z voleje nad. V 58. minutě trestný kop ze 20 metrů zahrával brankář Pitour. Pěkná rána šla ale nad branku domácích . V 63. minutě Mrňa Karel šel sám na bránu, Jan Pitour ale střelu vyrazil, dobíhající Dufek Martin ale dal na 4:1. Ještě v té samé minutě snížil Pavel Tržil hlavou na 4:2. V 67. minutě roh zahrál Kučerňák a Holoubek razantní hlavičkou dal na 5:2. Následně domácí zahodili několik gólových šancí. V 87. minutě po nepřehledné situaci se dostal k míči Pavel Tržil a ze šesti metrů vymetl pavučinu domácí branky - 5:3.  



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Šebkovice, z.s. B
Tržil Pavel, hráč: První půle byla vyrovnaná jak na šance tak na góly. V úvodu druhé půle jsme po hrubkách darovali domácím dvougólové vedení. Poté jsme se více začali věnovat diskusím s rozhodčím než samotné hře a po červené kartě už jsme neměli sílu zápas otočit.



Sestavy


TJ Sokol Studenec
F. Hájek [-] - M. Kříž [-] , M. Mrňa [-] , M. Dufek [-] (82. F. Komárek [-] ) , T. Nejedlý [-] , P. Rousek [-] , K. Mrňa [-] , J. Holoubek [-] , J. Strnad [-] , V. Kučerňák [-] , M. Chalupa [-] (72. P. Dufek [-] )

TJ Sokol Šebkovice, z.s. B
J. Pitour [-] - M. Hobza [-] , J. Holčapek [-] , P. Tržil [-] , M. Roupec [-] (79. J. Hobza [-] ) , J. Fejta [-] , P. Durda [-] , D. Bílek [-] , J. Svoboda [-] (66. P. Hrůza [-] ) , R. Svoboda [-] , L. Ryvola [-]

ŽK: 28. P. Rousek , 54. M. Chalupa , 82. V. Kučerňák - 13. P. Durda , 60. J. Fejta , 65. J. Svoboda . ČK: 73. D. Bílek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: CHROMÝ Karel - KRYŠTOF Radek, KOŘÍNEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Vlastimil Němec
Tip experta: výhra domácích

Zápas kola, kde Sutdenec potvrdí silnou pozici na domácím hřišti.