Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2019 16:30

26.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okříšky B doma přejely Moravské Budějovice B


Branky


4. K. Vostal , 19. K. Vostal , 25. V. Bulant , 40. V. Bulant , 42. K. Vostal , 53. P. Molák , 64. P. Molák - 6. J. Kvapil , 27. T. Michal , 55. M. Premar
9

Okříšky B se rozloučili s domácími fanoušky vysokou výhrou nad Moravskými Budějovicemi B v poměru 7:3

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zvládli lépe přestřelku v první půli

V souboji dvou rezervních týmů přivítaly Okříšky celek z Moravských Budějovic, které dokázaly v minulém kole zvítězit nad posledním Jakubovem poměru 4:2. Na podzim se radovaly z výhry 4:0 Moravské Budějovice. Zápasy víkendového kola se hrály za pěkného slunečného počasí a ani zápas v Okříškách nebyl vyjímkou. Utkání sousedů v tabulce začalo velmi zostra. Už v 1. minutě si domácí vypracovali šanci, využili až svojí druhou kdy se ve 4. minutě prosadil Karel Vostal - 1:0. Hosté dokázali prakticky z protiútoku srovnat po rohovém kopu Kvapilem na 1:1. Svoje vedení si v 19. minutě domáci vzali zpět, když se prosadil opět Karel Vostal a v zápětí další branku přidal Bulant - 1:1. Poté se ke slovu dostali hráči Budějovic, po rohu snížil Michal 3:2 Okříšky nepolevili a na konci prvního poločasu přidal svoji druhou branku Bulant a Vostal dokončil hattrick. Do kabin se tak odcházeli za stavu 5:2 pro domácí mužstvo. 

Domácí ještě skóre navýšili

Ve druhém poločase domácí nikam nepospíchali a hlídali si svoje vedení. Tolik branek už nepadlo, nejprve se v 53. minutě prosadil střídající Molák a vzápětí snižoval na 6:3 Premar Konečnou podobu výsledku pak napsal opět Molák. Další šance už skončily bez využítí. V závěru utkání po strkanici viděl červenou kartu hostující Ondřej Nedvědický.



Ohlasy k zápasu


SK Huhtamaki Okříšky B
Jůza Jaroslav, hráč: Naše zasloužené vítězství viděla za krásného slunečného počasí stovka diváků.




Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky B
M. Hvězda [-] - Š. Novotný [-] , V. Bulant [-] , L. Mašek [-] , L. Rampír [-] , M. Zeman [-] , M. Večeřa [-] , J. Jůza [-] , K. Vostal [-] (64. J. Vochyán [-] ) , J. Dokulil [-] , T. Binka [-] (46. P. Molák [-] )

SK Moravské Budějovice B
J. Jelínek [-] - M. Černý [-] , Z. Škoda [-] , J. Kvapil [-] , M. Premar [-] , M. Buďa [-] , L. Sláma [-] , J. Kosmák [-] , T. Michal [-] , O. Nedvědický [-] , J. Povolný [-]

ŽK: 38. Š. Novotný , 70. M. Zeman , 85. P. Molák - 79. M. Černý . ČK: 85. O. Nedvědický .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: VALA Vladimír - DOKULIL Jan (N), HOLEŠÍNSKÝ Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích