Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2019 16:30

26.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myslibořice jsou k nezastavení


Branky


11

Pátou výhrou v řadě si fotbalisté Myslibořic pojistil postupovou příčku po vysoké výhře nad rezervou Koutů v poměru 8:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rozhodli hned v první půli

V předposledním hracím kole přivítaly Myslibořice rezervní tým z Koutů, který v minulém kole zažil divokou první půli s Opatovem, kdy zremizovaly 4:4. Myslibořice naopak mají postup do Okresního přeboru jistý, a tak se chtěly rozloučit se svými diváky, kterých dorazilo do ochozů zhruba šedesát, povinnou výhrou. Podzimní měření sil skončilo  výhrou Myslibořic v poměru 4:2. Zápas se hrál za slušného fotbalového počasí a po začáteční oťukávané začali domácí zvyšovat na obrátkách. A vše načal domácí kanonýr Ondřej Dufek, který dostal domácí do vedení - 1:0. Tentýž hráč pak přidal ve 20. minutě další gólovým příspěvek - 2:0. A za další dvě minuty to již bylo 3:0, když se do střeleckých statistik zapsal Martin Ludvík. Do konce prvního poločasu se už skóre neměnilo a i tak měli domácí našlápnuto k další domácí výhře. 

Domácí pokračovali v kanonádě

Po změně stran pokračovali domácí v demolici soupeře. V 55. minutě se také dokázal prosadit Daniel Kunčík a bylo to rázem 4:0. Přesně po hodině hry se gólově prosadil domácí tahoun Michal Šoustal - 5:0. V 65. minutě se druhou trefou v zápase blýskl Martin Ludvík - 6:0. Domácí však stále neměli dost a Michal Šoustal se stal již třetím dvougólovým střelcem - 7:0. Posledním domácím střelcem se stal v 81. minutě Martin Čapoun - 8:0. Čestný úspěch hostů tak zaznamenal František Neuman - 8:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Myslibořice
Čapoun Martin, hráč: K poslednímu domácímu utkání jsem se sešli téměř v nejsilnější možné sestavě a na průběhu hry to bylo znát. Od začátku jsem válcovali soupeře. Velice pěkné utkání plné šancí, kterých jsme mohli proměnit mnohem víc. V posledním utkání budeme čekat na klopýtnutí Koněšína a pokusíme se dokočit sezónu na prvním místě.




Sestavy


TJ Myslibořice
O. Ošmera [-] - T. Kratochvíl [-] , L. Svoboda [-] , L. Macháček [-] , D. Kunčík [-] - M. Ludvík [-] , J. Matoušek [-] , V. Čapoun [-] (60. J. Nevoral [-] ) , M. Šoustal [-] - P. Vejvoda [-] (70. M. Čapoun [-] ) , O. Dufek [-]

SK Kouty B
L. Diviš [-] - T. Pačinek [-] (46. F. Neuman [-] ) , P. Dočekal [-] , T. Riedl [-] , A. Dočekal [-] , T. Štveráček [-] , T. Nováček [-] , M. Smejkal [-] , R. Komínek [-] , R. Caha [-] , R. Veselý [-]

Hráči zápasu: D. Kunčík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: OŠMERA František - PALÁT Milan (N), PEKÁREK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Vlastimil Němec
Tip experta: výhra domácích

Myslibořice budou útočit na první místo v tabulce a připíší si 3 body.