0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2019 16:30

25.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šebkovice B nestačily na Okříšky B


Branky


11

V souboji dvou rezervních týmů zvítězily rozjeté Okříšky nad Šebkovicemi 2:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

V zápase dvou rezervních týmů přivítaly Šebkovice na svém hřišti Okříšky B. Šebkovice tak hrály druhý zápas po sobě na domácím hřišti. Na podzim zvítězily Šebkovice v Okříškách jasně 4:1. Šebkovice ve svém poslední domácím zápase sezóny přivítali rezervu Okříšek. Úvod utkání vyšel lépe hostům, když ve 13. minutě utekl Dubský a nekompromisně zavěsil. Poté měli ještě hosté další dva samostatné úniky, které naštěstí pro domácí skončili těsně vedle Pitourovi brány. Postupem času se osmělili i domácí a vytvořili si šance po standartních situacích, které ovšem nezakončili přesně. Do kabin tak odcházeli mnohem spokojenější hosté. Šebkovice naopak měli o čem přemýšlet, protože jim zbývalo jen poločas na to aby ještě zápas otočili a mohly ještě pomýšlet nad postupovou matematikou. 

Hosté si výhru ještě pojistili

Ale druhá půle začala obdobně jako první a po samostatném úniku v 52. minutě přehodil vyběhnutého Pitoura Vostal - 0:2. Dvougólové manko už domácí dohnat nedokázali, i když měli optický tlak, tak větší šanci ke skórování si nevytvořili. A tak z této porážky Šebkovic měli nakonec největší radost dva celky. A to Myslibořice a Koněšín, kterým tento výsledek zajistil dvě kola před koncem postup do Okresního přeboru. Šebkovice tak ve zbytku sezóny budou alespoň hájit bronzovou příčku. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Šebkovice B
Tržil Pavel, hráč: Hosté byli na mokrém terénu nebezpečnějším týmem a dokázali proměnit své šance a oplatili nám podzimní porážku.




Sestavy


TJ Sokol Šebkovice B
J. Pitour [-] - P. Tržil [-] , R. Svoboda [-] , J. Holčapek [-] , P. Durda [-] (79. E. Pelckmans [-] ) , L. Ryvola [-] (61. M. Roupec [-] ) , D. Kašpárek [-] (75. M. Roupec [-] ) , P. Hrůza [-] , J. Svoboda [-] (73. D. Bílek [-] ) , M. Hobza [-] , S. Zikmund [-]

SK Huhtamaki Okříšky B
M. Hvězda [-] - F. Koreš [-] (75. P. Molák [-] ) , L. Mašek [-] , L. Rampír [-] (63. J. Vochyán [-] ) , F. Rampír [-] , M. Večeřa [-] , J. Jůza [-] , K. Vostal [-] , P. Dubský [-] , J. Dokulil [-] , T. Binka [-]

ŽK: 43. P. Durda - 22. T. Binka .
Hráči zápasu: P. Hrůza - K. Vostal .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: VRZAL Vlastimil - KOŘÍNEK Miroslav (N), FEJTA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Úplně malá šance na postup ještě Šebkovicím zbývá a Okříšky jsou za vodou, takže výhra domácích.