Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2019 16:30

25.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakubov veze z Moravských Budějovic B


Branky


10

V dalším důležitém zápase si Jakubov připsal opět porážku a na 99% sestupuje do čtvrté třídy 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Moravské Budějovice B přivítaly na svém hřišti poslední Jakubov. Moravské Budějovice měly za úkol odčinit vysokou porážku z Třebenic, odkud si přivezly pořádný výprask se skóre 10:2. Na podzim se radovala z výhry rezerva Moravských Budějovic v poměru 4:2. Za příjemného, slunečného jarního počasí se hrál ze začátku velmi opatrný fotbal. Oba celky si totiž hlídal útočné hrozby svých protějšků. Když už se ale oba týmy k některé střele odvážil, tak jak domácí gólman Ondřej Dvořák tak i hostující brankář Miroslav Klíma žádný střelecký pokus jednoho či onoho celku za svá záda nepustil. Diváci se tak za celý první poločas žádné branky nedočkali, a tak odcházel oba týmy za stavu 0:0 do kabin  Zápas byl tak zcela otevřený a vše tak měla rozhodnout až druhý poločas. 

Domácí v závěru zápasu otočili výsledek

Po nepříliš pohledné první půli přišly brankové žně po změně stran. Vše odstartoval v 54. minutě domácí Ondřej Nedvědický, který tak poslal domácí do vedení 1:0. Jenže za tři minuty již bylo vyrovnáno, když se trefil Roman Říha - 1:1. A v 75. minutě bylo ještě na hostujicí straně veselleji, to se podařil Jakubovu obrat, o který se postaral Petr Krutiš - 1:2. Hosté tak byli blízko úspěchu, ale domácí ještě nic nezabalili a předvedli strhující závěr. Nejprve v 80. minutě vyrovnali na 2:2 vlastním gólem hostů a o tři minuty později opět strhnul vedení domácích na 3 :2 Josef Kosmák. Zdecimovaní hosté pak v poslední minutě inkasovali počtvrté, kdy pečeti výhru domácích na 4:2 Ondřej Nedvědický. 



Ohlasy k zápasu


Zápas se rozhodoval až po změně stran. Hlavně za výkon v druhé půli a strhující závěr jsme si výhru zasloužili.




Sestavy


SK Moravské Budějovice B
O. Dvořák [-] - M. Černý [-] , Z. Škoda [-] , P. Stark [-] (46. J. Kosmák [-] ) , M. Premar [-] , M. Buďa [-] , L. Sláma [-] , J. Benda [-] , T. Michal [-] , O. Nedvědický [-] , J. Povolný [-]

Družstevník Jakubov
M. Klíma [-] - J. Dostál [-] - T. Kosmák [-] , M. Částek [-] , T. Veselský [-] , P. Krutiš [-] , P. Matušína [-] , R. Říha [-] , D. Souček [-] , M. Dunkler [-] , T. Andrejkovič [-]

Hráči zápasu: O. Nedvědický .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KŘEN Filip - SVOBODA Kamil (N), POSPÍCHAL Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Moravské Budějovice se budou jistě chtít rehabilitovat po debaklu v Třebenicích. Jakubov má naopak asi poslední šanci zabojovat o záchranu.