Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2019 16:30

25.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka v Koutech skončila remízou


10

Neskutečných střeleckých hodů byli svědci v Koutech po remíze 4:4

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po čtyřech gólech!

Kouty B přivítaly Opatov a hrál se už pouze zápas o čest. Opatovu se v poslední době vůbec nedaří a v posledních třech zápasech odešly vždy poražení a dostaly dohromady osmnáct branek. Kouty zase neuspěly na půdě vedoucího Koněšína, po porážce 4:2. Na podzim zvítězily Kouty B v Opatově 4:3. Za velmi teplého slunečného počasí se hrála v Koutech neskutečná střelecká show. Diváci, kteří dorazili na tento zápas nemuseli litovat. A hlavně začátek zápasu se jim musel nesmírně líbit. Účet zápasu načal již v 5. minutě domácí Tomáš Riedl - 1:0. A již v 9. minutě pojistil domácím vedení kanonýr  Vít Navrátil, který upravil na 2:0. A skvělý domácí úvod korunoval gólem na 3:0 v 11. minutě Zdeněk Doležal. Vypadalo to na další debakl Opatova, ale opak byl pravdou. Jakoby najednou bylo na hřišti jiné družstvo a hosté začínali pomalu otáčet zápas. Nejprve snížil na 3:1 ve 22. minutě Zdeněk Daniel. O šest minut později už to bylo zásluhou Denysa Čučelína pouze o gól - 3:2. No a ve 32. minutě bylo zásluhou Adama Švaříčka vyrovnáno-3:3. No a aby toho nebylo málo o minutu později poslal hosty po senzační obratu do vedení opět Zdeněk Daniel. Domácím se ale naštěstí podařilo do pauzy alespoň vyrovnat, když se ve 42. minutě trefil Vít Navrátil - 4:4.

Ve druhé půli již žádný gól nepadl

Ve druhé půli zvlhnul aktérům zápasu střelecký prach. O to se ale přičinili i gólmani obou mužstev. A tak se body dělily za konečnou remízu 4:4.



Ohlasy k zápasu


SK Kouty B
Smejkal Michal, hrající asistent: Po skvělém vstupu do zápasu jsme nepochopitelně polevili, čehož využil soupeř k otočení skóre. V divoké první půli jsme alespoň dokázali vyrovnat.




Sestavy


SK Kouty B
S. Kratochvíl [-] - L. Neuwirth [-] , V. Navrátil [-] , T. Štveráček [-] , M. Smejkal [-] , Z. Doležal [-] , R. Caha [-] (56. F. Neuman [-] ) , R. Komínek [-] , P. Dočekal [-] , T. Riedl [-] , A. Dočekal [-]

FK Opatov
R. Kšír [-] - M. Čurda [-] , Z. Daniel [-] , F. Šinkovský [-] , V. Eliáš [-] , A. Švaříček [-] , P. Jirka [-] , M. Ježek [-] , D. Čučelin [-] , M. Solař [-] (64. R. Novotný [-] ) , M. Kšír [-]

Hráči zápasu: V. Navrátil - Z. Daniel .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: PAVELEC Vojtěch - KOUKAL František (N), ZIMOLA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Chlapi, hlavně slušně. Hlavně bych poprosil starší diváky, aby nepokřikovali ta sprostá slovíčka. Vy víte jaká! A v neděli odpoledne nikam nechoďte, bude pršet.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Opatovu se v poslední době vůbec nedaří a dostává poměrně dost gólů. Navíc Kouty bývají doma velmi silné.