5:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2019 10:30

24.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okříšky B doma přejely Jakubov


Branky


44. F. Rampír , 48. M. Zeman , 65. O. Benda , 75. J. Dokulil , 88. M. Zeman
11

Jakubovu se po porážce 5:0 v Okříškách B vzdálila šance na záchranu 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli v závěru půle do vedení

Ve šlágru kola o záchranu se v Okříškách představil poslední Jakubov. Okříškám se v poslední době daří, když zaznamenaly za poslední tři zápasy sedm bodů a utíkají z pásma sestupu. Naopak Jakubov v posledních pěti zápasech nezískal ani jeden bod. Takže favorit zápasu byl v tomto případě jasný. Na podzim zvítězil zcela jasně Jakubov 6:2, takže měly Okříšky svému soupeři co vracet. V dopoledním nedělním utkání mužstev z konce tabulky byl lepší domácí tým. V prvním poločase zahodil spoustu šancí, a prosadil se teprve v závěru prvního poločasu, když se prosadil ve 44. minutě Bulant - 1:0. To byla pro hosty doslova studená sprcha a odcházeli do kabin zcela rozladění a měli si o poločasové přestávce co říct, aby ještě něco s průběžný výsledkem něco udělali. Jenže druhá půle jim přinesla zcela jiný a pro ně nečekaný scénář. 

Domácí ještě skóre navýšili

Když se na začátku druhého poločasu prosadil po krásné kombinaci ve 48. minutě Michal Zeman, bylo o osudu zápasu prakticky rozhodnuto - 2:0. Domácí vývoj zápasu kontrolovali a přidali i další branky. Postupně se prosadil v 65. minutě Ondřej Benda, posléze v 75. minutě Jan Dokulil a na závěr v 88. minutě opět Michal Zeman - 5:0.Výhra okříšské rezervy byla zasloužená a důležité záchranářské tři body zůstali na perfektním domácím trávníku. Jakubov naopak pomalu balí kufry do pralesní ligy. 


Ohlasy k zápasu


SK Huhtamaki Okříšky B
Jůza Jaroslav, hráč: Výhra okříšské rezervy byla zasloužená a důležité záchranářské tři body zůstali na perfektním domácím trávníku.




Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky B
M. Hvězda [-] - Š. Novotný [-] , V. Bulant [-] (72. J. Jeřábek [-] ) , L. Mašek [-] (59. P. Molák [-] ) , L. Rampír [-] , M. Zeman [-] , F. Rampír [-] , M. Večeřa [-] (59. J. Dokulil [-] ) , J. Jůza [-] , T. Binka [-] , O. Benda [-]

Družstevník Jakubov
M. Klíma [-] - J. Dostál [-] - P. Dvořák [-] - T. Vrbka [-] , V. Vejmelka [-] (63. D. Souček [-] ) , M. Dunkler [-] , M. Chalupa [-] (70. T. Veselský [-] ) , M. Částek [-] , T. Kosmák [-] , R. Říha [-] , T. Andrejkovič [-]

ŽK: 32. Š. Novotný - 21. M. Dunkler .
Hráči zápasu: M. Zeman .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ČEJKA Jaromír - HOLEŠÍNSKÝ Marek (N), HOBZA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Štěpán Janíček
Tip experta: výhra domácích

Zápas o všechno pro oba kluby. Okříšky jsou povzbuzeni výhrou proti Hrotovicím a proto udělají důležitý krok k záchraně.