Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 16:30

24.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opatov opět nebodoval


Branky


11

Fotbalisté Opatova si v domácím zápase proti rezervě Dukovan připsali třetí porážku v řadě 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí přišli rychle o dvoubrankový náskok

Do Opatova přijely Dukovany B a oba celky tak mohly hrát zcela bez nervů, protože se jich už netýkají boje o postup ani sestup. V minulém kole oba týmy prožily rozdílné zápasy. Zatím co si Dukovany vyšláply po výhře 4:3 na lídra soutěže z Koněšína, utrpěl Opatov drtivou porážku na půdě Rapotic B v poměru 9:2. Na podzim se radovaly z těsné výhry Dukovany B 2:1. Utkání se hrálo za velmi příjemného slunečného počasí. Domácí nastoupili bez největší hvězdy a kapitána týmu Zdeňka Daniela, jehož pásku převzal domácí gólman Radek Kšír. Rozhodčí Oldřich Kalina přivedl všechny aktéry zápasu a mohlo se začít. A zhruba 85 diváků bylo po počáteční oťukávané svědky gólově plodné pětiminutovky, kterou brankově odšpuntoval ve 12. minutě domácí Petr Jirka - 1:0. A o dvě minuty později bylo ještě veselleji, když se ve 14. minutě prosadil z pokutového kopu Filip Šinkovský - 2:0. Jenže o minutu později snížil na 2:1 Martin Fojtášek. A v 17. minutě se mohlo začít od znovu - 2:2. Ve zbytku první půle již střelcům zvlhnul prach a tak skončil první poločas nerozhodně 2:2.

Hosté urvali výhru ve svůj prospěch

Ve druhé půli poslal hosty poprvé do vedení v 51. minutě František Smysitel - 2:3. Domácí se ale v 67. minutě dočkali vyrovnání, a to zásluhou druhé branky Filpa Šinkovského na 3:3. V 83. minutě byl dokonce vyloučen hostující Štěpán Hron, ale domácí místo využité přesilovky sami inkasovali v 85. minutě zásluhou Martina Fojtáška 3:4.



Ohlasy k zápasu



SFK Dukovany 2001 B
Pislcajt Petr, hráč: Do Opatova jsme odjeli s odhodláním uhrát body. Ve 14. minutě jsme ovšem prohrávali už 2:0 a navíc domácí zahodili další tutovku. Naštěstí jsme rychle vyrovnali. V 15. minutě se trefil Fojtášek a hned o dvě minuty později Traxler. Do půle byly k vidění šance na obou stranách, ale stav se neměnil. Ve druhém poločase jsme se brzy ujali vedení Smysitel Em. Domácí se nevzdávali a podařilo se jim srovnat na 3:3. Domácí byli do konce zápasu trochu lepší, ale nakonec skórovat a zajisti si tři body se podařilo nám, když se z trestňáku trefil opět Fojtášek.



Sestavy


FK Opatov
R. Kšír [-] - F. Šinkovský [-] , M. Solař [-] (45. V. Eliáš [-] ) , A. Švaříček [-] , P. Jirka [-] , L. Kabelka [-] , M. Šaroun [-] (80. T. Novák [-] ) , D. Čučelin [-] , J. Horáček [-] , M. Kšír [-] , A. Konečný [-]

SFK Dukovany 2001 B
K. Jenerál [-] - M. Fojtášek [-] , O. Horák [-] , Z. Hrubeš [-] , P. Pislcajt [-] , P. Jílek [-] , F. Smysitel [-] , M. Křišťál [-] , Š. Hron [-] , L. Traxler [-] , T. Křišťál [-] (18. S. Procházka [-] )

ŽK: 86. J. Horáček - 56. M. Křišťál , 64. Z. Hrubeš , 78. P. Pislcajt , 89. A. Čurda . ČK: 83. Š. Hron .
Hráči zápasu: F. Šinkovský - M. Fojtášek .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: KALINA Oldřich - KVAISER Jiří (N), DOHNAL Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Štěpán Janíček
Tip experta: výhra hostů

Hosté si v minulém kole poradili s vedoucím Koněšínem, proto trápící se Opatov porazí.

Tip: výhra domácích