2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2019 16:30

23.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radotice doma zdolal Šebkovice B


Branky


12

Radotice se výhrou nad rezervou Šebkovic přiblížili záchraně 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

Do Radotic přijeli fotbalisté z Šebkovic B, které si v minulém kole připsaly důležitou výhru v zápase dvou rezervních celků, kdy porazily Kouty po zlepšené druhé půli 4:1. A rádi by ještě zabojoval o postup do Okresního přeboru. Jenže domácí Radotice zase nemají nic jistého co se týče záchrany. Na podzim zvítězily přesvědčivě Šebkovice B 4:0. Víkendové zápasy se odehrávaly za skvělého fotbalového počasí a zápas v Radoticích  nebyl vyjímkou. Domácí marodka se také trochu vylidnila a tak byl domácí celek Šebkovicím rovnocenným protivníkem. Případným vítězstvím Šebkovi by se ztráta  na první Koněšín snížil na rozdíl čtyř bodů Radotice se zase mohly vzdálit sestupovým příčkám. A domácí také vstoupili do zápasu skvěle, jak už to u nich bývávalo zvykem. V 15. minutě šli také zásluhou Petra Tobolky do vedení 1:0. Domácí fanoušci poté očekávali další góly v hostující sítí, ale nakonec byli rádi  že sami neinkasovali. K jejich štěstí pak ve 38. minutě přidal další branku Martin Jeleček , jehož gól tak mohl uklidnit domácí borce do druhé půle. Hosté ale nechtěli ještě složit zbraně. 

Ve druhé půli již branka nepadla

Ve druhém poločase ale domácí celek pozorně bránil a i díky dobrému výkonu domácího gólmana Miroslava Nováka drželi domácí nadějný výsledek až do samotného konce utkání a Radotice se zas po dlouhé době mohly radovat ze všech bodů.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Šebkovice B
Hrůza Pavel, hráč: Zápas vcelku vyrovnaný kde domácí v první půli proměnili své šance, my ty své neproměnili. Druhý poločas už byl jen o našich nepresnostech a soupeřova dobré obraně kde jim stačilo jen odkopavat a čekat na protiútoky.



Sestavy


TJ Družstevník Radotice
M. Novák [-] - V. Vyhnálek [-] , V. Liška [-] , D. Kincl [-] (89. J. Nevěčný [-] ) , P. Tobolka [-] , M. Sevelda [-] - M. Jeleček [-] , J. Čech [-] , L. Tříletý [-] (46. S. Michal [-] ) , R. Sevelda [-] - M. Liška [-] (81. B. Mbemba [-] )

TJ Sokol Šebkovice B
J. Pitour [-] - J. Holčapek [-] (46. L. Ryvola [-] ) , P. Durda [-] , Z. Eberl [-] (75. M. Roupec [-] ) , P. Hrůza [-] , J. Svoboda [-] (60. S. Zikmund [-] ) , R. Svoboda [-] , M. Hobza [-] , P. Konvalinka [-] (46. D. Kašpárek [-] ) , J. Fejta [-] (70. E. Pelckmans [-] ) , P. Tržil [-]

ŽK: 31. D. Kincl - 50. J. Svoboda .
Hráči zápasu: M. Novák .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: HOLÝ Petr - KVAPIL Josef, KOŘÍNEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Pavel Hrůza
Tip experta: výhra hostů

V tomto kole nás čeká težký soupeř, nepamatuji si že by se nám někdy podařilo v Radoticích vůbec bodovat. Každá série ale jednou končí a proto tipuju výhru Šebkovic.
Utkání bude zajímavé i tím že za Radotice nastupují tři hráči kteří začínali V Šebkovicích.