1:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2019 16:30

23.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrotovice nestačily na Okříšky B


Branky


13

Okříšky B vyhrály ve šlágru kola na půdě Hrotovic 1:4 a udělaly výrazný krok k záchraně 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o dva góly lepší

Do Hrotovic přijely Okříšky B, které si v minulém kole připsaly důležitou výhru nad Třebenicemi v boji o záchranu. Hrotovice naopak v dalším záchranářské souboji remizovali s Radoticemi 1:1. V dalším souboji o setrvání v soutěži přivítaly opět na vlastním hřišti právě rezervu Okříšek. Podzimní vzájemný měření sil skončilo výhrou Okříšek 3:1, takže Hrotovice měli svému soupeři co vracet. Za velmi pěkného slunečného počasí  se existenční zápas" o udržení domácím nepovedl a padesátka domácích fanoušků odcházela po zápase velmi zklamána. S absencí tří lidí ze základní sestavy hráli domácí druhé housle.Za to hosté byli posilněni o kluky z áčka, si postupně vybudovávali náskok. Jako první se trefil až ve 36. minutě Karel Vostál - 0:1. A aby toho nebylo málo, tak se ještě brankově prosadil ve 40. minutě Filip Rampír - 0:2. To byla pro domácí opravdu studená sprcha že které se do konce zápasu již nevzpamatovali. 

Hosté skóre ještě navýšili

Ve druhé půli pokračovali hosté v navyšování skóre. A o to se staral hlavně Filip Rampír, který góly z 56. a 78. minuty poslal hosty do vedení 0:4 a zaznamenal tak hattrick v zápase. Ke konci druhého poločasu odkopl  Tomáš Hadraba míč, který brankář hostů podcenil a snížil  tak na konečný stav 1:4. Tento stav mohl být pro domácí ještě horší nebýt výborného výkonu domácího brankaře Jana Virgla, který několikrát svůj tým podržel. 



Sestavy


Sokol Hrotovice
J. Virgl [-] - L. Dvořák [-] , Z. Kovář [-] , M. Pachr [-] , J. Dufek [-] (74. J. Křivánek [-] ) - J. Kučera [-] , D. Denemarek [-] (46. P. Hadraba [-] ) , M. Horák [-] (76. T. Novotný [-] ) , M. Pitor [-] , F. Strohmer [-] (72. L. Mlejnek [-] ) - T. Hadraba [-]

SK Huhtamaki Okříšky B
M. Hvězda [-] - V. Bulant [-] (65. F. Koreš [-] ) , L. Mašek [-] , L. Rampír [-] , F. Rampír [-] , M. Večeřa [-] (30. J. Dokulil [-] ) , J. Jůza [-] , K. Vostal [-] , P. Dubský [-] (81. D. Koreš [-] ) , T. Binka [-] , M. Dočekal [-]

ŽK: 29. M. Horák , 73. Z. Kovář , 80. T. Novotný - 70. F. Koreš , 83. F. Rampír , 85. L. Rampír .
Hráči zápasu: F. Rampír .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: RYGL Antonín - ŠABATA Libor (N), ONDRÁČEK Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Pavel Hrůza
Tip experta: výhra domácích

Zde vyhrají Hrotovice. Okříškám nedají šancí.

Tip: výhra hostů