Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 16:30

23.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotice B doma deklasovala Opatov


Branky


12

Fotbalisté Rapotic B doma jasně převálcovali Opatov po vysoké výhře 9:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zcela jasně ovládli první půli

Rapotice B přivítaly na svém hřišti Opatov a v případě výhry se mohly Rapotice přes svého soupeře dostat i v průběžné tabulce. Podzimní měření sil skončilo výhrou Opatova 2:1,takže i v tomto směru měli Rapotice Opatovu co vracet. Od úvodu zápasu měly Rapotice znatelnou převahu. Opatov se téměř nedostával za polovinu hřiště a navíc se pod tlakem dopouštěl chyb, čehož domácí využívali. Skóre otevřel už ve 3. minutě pohotovou střelou Radim Strašák. Oslabení hosté nestíhali zachytávat rychlé kombinační akce a postupně se dostávali pod stále větší tlak, z něhož se dostávali jen sporadicky. Skóre postupně narůstalo až na 5:0. V závěru poločasu hosté vstřelili alespoň čestný gól, když se krásnou střelou ze střední vzdálenosti prosadil Čučelin. 

Domácí pokračovali v kanonádě

Kdo si myslel, že se utkání bude pouze dohrávat, byl na omylu. Domácím se vydařil vstup do druhé půle a vstřelili dva slepené góly. Opatov se však sympaticky i dále snažil s výsledkem něco udělat a zaznamenal i druhou trefu. Rapotice poté prostřídaly, tempo poněkud opadlo, ale přesto vstřelily dvě branky a mohly oslavit přesvědčivé vítězství. Desátý jubilejní gól již ale nedokázali vstřelit. Přesto patří Rapoticím B v jarní části aktuálně první příčka. Opatov naopak v posledních dvou zápasech inkasoval čtrnáct branek a bude se muset zaměřit hlavně na obranou činnost. 



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice B
Kolařík Aleš, trenér A týmu: Soupeře jsme převyšovali ve všech herních činnostech. Těší mne vysoká produktivita, a že kluci neodflákli druhý poločas, ale naopak jej důstojně dohráli.




Sestavy


FC Rapotice B
Z. Řepa [-] - P. Císař [-] , J. Tesař [-] (70. T. Pavlíček [-] ) , M. Dobeš [-] , M. Laš [-] (61. D. Šmarda [-] ) , M. Sobotka [-] (46. A. Chatrný [-] ) , R. Strašák [-] , M. Laš [-] , V. Němec [-] , J. Dvořáček [-] , R. Zezula [-]

FK Opatov
R. Kšír [-] - M. Čurda [-] (75. O. Čučelin [-] ) , V. Eliáš [-] , M. Šaroun [-] , J. Horáček [-] , Z. Daniel [-] , M. Solař [-] , D. Čučelin [-] (83. L. Hanzal [-] ) , P. Jirka [-] , M. Kšír [-] , R. Kabelka [-]

ŽK: 29. P. Císař - 61. M. Čurda .
Hráči zápasu: R. Strašák , V. Němec .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KUBA Michal - LAŠ Milan, KOLAŘÍK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Pavel Hrůza
Tip experta: výhra domácích

Rapotice poslední kolo ztratili a proto pojedou na plný plyn vstříc třem bodům.
Opatovu chybí správný drive na jaře.

Tip: výhra domácích