Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 16:30

23.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myslibořice vezou z Moravských Budějovic B všechny body


Branky


12

Myslibořice se po divoké výhře v Moravských Budějovicích B a nečekané prohře Koněšína přiblížily na postupovou příčku na pouhé tři body 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté si dvakrát vypracovali dvougólový náskok

Do Moravských Budějovic přijely Myslibořice, které by rády ještě zdramatizovaly boj o postup. Na podzim Myslibořice doma nečekaně podlehly, a to zcela jasně 2:5. Takže měly svému soupeři co vracet. Utkání se hrálo za pěkného slunečného počasí, které přilákalo do ochozů přibližně padesátku diváků, kteří byli svědky střeleckých hodů. Rozhodčí Zbyněk Nestrojil fouknul do píšťalky a mohlo se začít. Úvodních dvacet minut ale žádnou kanonádu ještě nepřipomínal. Až 21. minuta vše načala, když otevřel skóre hostující Martin Ludvík - 0:1. No a ve 25. minutě to bylo již 0:2, když se k Ludvíkovi do střelecké listiny zapsal Josef Matoušek. Domácí se ale z takovéto ztráty vzpamatoval a ve 35. minutě snížil na 1:2 Lukáš Šplíchal. Aktivita domácích pak dokonce přinesla vyrovnání, když na průběžných 2:2 upravoval Miroslav Buďa.. Hosté ale dokázali zapnout na vyšší obrátky a ve 41. minutě jim vrátil vedení hostující kanonýr Ondřej Dufek 2:3. A když ve 44. minutě Pavel Vejvoda prostřelil brankáře Stehlíka počtvrté, měli hosté našlápnuto k výhře - 2:4.

Hosté zvládli lépe přestřelku

Po změně stran pak přidal Martin Ludvík gól na 2:5 a zdálo se vše jasné. Jenže v 63. minutě opět vykřesal jiskřičku naděje brankou na 3:5 Lukáš Šplíchal, ale o dvě minuty později s hladil domácí svou druhou brankou Ondřej Dufek. Domácí pak už jen v 80. minutě Jiřím Kvapilem upravili na konečných 4:6.



Ohlasy k zápasu



TJ Myslibořice
Čapoun Martin, hráč: K těžkému zápasu jsme zajížděli do Moravských Budějovic. Domácí dobře využívali šíře hřiště a hráli dobrý fotbal. Nám se podařilo vstřelit 2 branky, bohužel jsme o náskok přišli, ale bijec Ondřej Dufek vrátil vedení na naší stranu. Ve druhý půli se s brankami roztrhl pytel a diváci se nenudili. Důležité body za honbou za postupem do Okresního přeboru.



Sestavy


SK Moravské Budějovice B
L. Stehlík [-] - J. Povolný [-] (82. J. Okoš [-] ) , J. Benda [-] , L. Sláma [-] , L. Šplíchal [-] - Z. Škoda [-] , M. Premar [-] (58. O. Dvořák [-] ) , M. Buďa [-] , K. Svoboda [-] - J. Kvapil [-] , J. Kosmák [-]

TJ Myslibořice
O. Ošmera [-] - T. Kratochvíl [-] , P. Vejvoda [-] , D. Kunčík [-] , L. Macháček [-] , L. Svoboda [-] (85. T. Palát [-] ) - M. Ludvík [-] (81. V. Čapoun [-] ) , J. Matoušek [-] , A. Pekárek [-] (58. M. Čapoun [-] ) , M. Šoustal [-] - O. Dufek [-]

Hráči zápasu: L. Šplíchal - O. Dufek , M. Ludvík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: NESTROJIL Zbyněk - PREMAR Mario (N), PALÁT Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Pavel Hrůza
Tip experta: výhra domácích

MB se v posledních zápasech docela daří a naopak Myslibořice již párkrát na jaře zbytečně ztratily. Ztratí i tento zápas.