Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 16:30

23.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouty B doma vítězně


12

Kouty B se postaraly o druhou jarní porážku fotbalistů Studence v poměru 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dvakrát udeřili

Kouty B přivítaly na svém hřišti Studenec, který se stejně jako Kouty pohybuje v klidném středu tabulky.Na podzim se radoval z vysoké výhry Studenec, když rozstřílel svého soupeře jasně 7:0. Utkání se hrálo za velmi příjemného slunečného fotbalového počasí, ve kterém že začátku poločasu hráli prim obrany a také brankáři obou celků drželi akcie svých týmů na bodový zisk. Až ve 21. minutě kapituloval jako první hostující gólman František Hájek , kterého překonal domácí špílmachr Petr Dočekal a tím poslal domácí barvy za jásotu domácích fanoušků do vedení - 1:0.  Do konce poločasu ale přišla ještě tvrdší rána, když se ve 44. minutě trefil Štěpán Janíček a už to bylo 2:0 pro Kouty. To byla pro hosty hodně studená sprcha a tento moment se zdál být z jedním z rozhodujících momentů tohoto zápasu. Šestý tým tabulky že Studence tak měl v kabině hodně o čem přemýšlet, aby udrželi naději na bodový zisk. Přesto před oběma aktéry zbývala ještě druhá půle, takže nemuselo být ještě zdaleka nic rozhodnuto. 

Domácí přidali další dva góly

 

Také ve druhé polovině ale byla převaha na domácí straně. Vycházeli ze zabezpečené obrany a v 52. minutě se přihlásil ke slovu domácí Tomáš Štveráček, kterého branka na 3:0 už znamenala téměř rozhodnutý výsledek. Domácí tým tak v pohodě kráčel k další výhře a v 72. minutě pečeti dobrý výkon celého týmu Aleš Dočekal - 3:0.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Studenec
Pokorný Pavel, trenér: Hosté byli od začátku zápasu lepším týmem a zaslouženě vyhráli.



Sestavy


SK Kouty B
S. Kratochvíl [-] - L. Neuwirth [-] , Š. Janíček [-] , J. Nováček [-] (74. L. Diviš [-] ) , A. Dočekal [-] , T. Štveráček [-] , R. Caha [-] , M. Smejkal [-] (61. F. Neuman [-] ) , P. Dočekal [-] , M. Dočekal [-] , J. Chaloupka [-] (52. T. Riedl [-] )

TJ Sokol Studenec
F. Hájek [-] - M. Nováček [-] , M. Mrňa [-] , M. Dufek [-] , T. Nejedlý [-] , F. Komárek [-] , K. Mrňa [-] , J. Holoubek [-] , V. Kučerňák [-] , P. Dufek [-] , R. Turoň [-]

Hráči zápasu: Š. Janíček .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: HOLÝ Petr - ZIMOLA Zdeněk (N), TUROŇ Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Sorry jako.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Pavel Hrůza
Tip experta: výhra hostů

Kouty skládájí poslední kola sestavu docela těžce, proto Studenec vyhraje.

Tip: výhra domácích