Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 16:30

21.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouty B jasně přehrál Hrotovice


Branky


13

Rezerva Koutů doma nezaváhala a porazila jasně Hrotovice, které bojují o záchranu 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zcela ovládli první půli

Kouty B přivítaly na svém hřišti Sokol Hrotovice, které potřebuji body jako sůl v souboji o setrvání v soutěži. Kouty se naopak nachází v klidném středu tabulky. Na podzim se radovaly z překvapivě vysoké výhry 5:1 Sokol Hrotovice. Za velmi chladného počasí vstoupily do zápasu mnohem lépe domácí, které poslal do vedení ve 4. minutě Radomír Caha - 1:0. Úvodní důležitá branka dala na domácí kopačky klid a také další vstřelené branky, o které se začal starat především domácí útočník Vít Navrátil. Jeho dvě branky ze 20. a 28. minuty znamenaly pohodlné vedení domácích v poměru 3 :0. Zaskočení hosté ale ještě nechtěli složit zbraně a ve 35. minutě Pavel Hadraba snížil na 3:1. Jenže tento stav vydržel pouhé dvě minuty, když vrátil  v 37. minutě domácím třígólový náskok hattrickem Vít Navrátil - 4:1. Tento střelecký počin se mu povedl za pouhých sedmnáct minut To však že strany domácích ještě nebylo zdaleka vše, když se svým druhým gólem ze 41. minuty postaral o pohodlné a nejspíš o rozhodující vedení 5:1. Radomír Caha. Hosté tak měli o pauze nad čím přemýšlet. 

Domácí si výhru pohlídali

Druhá půlka již měla být pouhou formalitou. Domácí hlavně hleděli na pozornou obranu. Přesto ji dokázal pokořit v 57. minutě svým druhým gólovým zásahem Pavel Hadraba - 5:2. Hosté ale již na zdramatizování skóre nenašli síly a naopak sami inkasovali v 89. minutě, zásluhou Romana Komínka - 6:2.



Ohlasy k zápasu



Sokol Hrotovice
Hlavnička Jiří: Zápas probíhal za vydatného deště a obě mužstva měly problémy s těžkým terénem. Šance byly na obou stranách, domácím se ale podařilo několikrát proniknout obranou a vstřelit první 3 branky. Poté hosté snížili na 3:1, ale do přestávky ještě dvakrát inkasovali a tak se do šaten šlo za stavu 5:1. Druhý poločas se hosté zklidnili, začali si více nahrávat a podařilo se jim ještě vstřelit jednu branku. Domácí si ale vedení udrželi a ještě zvýšili na 6:2. Konec zápasu byl vzhledem k počasí vysvobozením pro všechny, i pro rozhodčího Čejku, který zápas s přehledem řídil.



Sestavy


SK Kouty B
S. Kratochvíl [-] - L. Neuwirth [-] (60. F. Neuman [-] ) , P. Dočekal [-] , V. Navrátil [-] , M. Machát [-] , T. Štveráček [-] , R. Caha [-] (65. T. Nováček [-] ) , R. Komínek [-] , M. Poříz [-] , M. Smejkal [-] (83. L. Diviš [-] ) , M. Chaloupka [-]

Sokol Hrotovice
J. Virgl [-] - L. Dvořák [-] , F. Pekárek [-] , J. Dufek [-] - Z. Kovář [-] , P. Hadraba [-] , J. Hlavnička [-] , D. Denemarek [-] , M. Pitor [-] - T. Novotný [-] (66. L. Mlejnek [-] ) , T. Hadraba [-] -

ŽK: 88. M. Machát .
Hráči zápasu: V. Navrátil - P. Hadraba .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: ČEJKA Jaromír - BRABEC Aleš, KOUKAL František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Aleš Kolařík
Tip experta: výhra domácích

Hrotovice sice v minulém kole vyhrály, ale body sbírají spíše doma. Koutům se na jaře příliš nedaří, ale doma utkání zvládnou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Adios.

Tip: výhra domácích