0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 16:30

21.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šebkovice B vezou z Dukovan B výhru


Branky


18. P. Hrůza , 27. J. Holčapek (p.) , 50. J. Fejta , 74. L. Ryvola
13

Souboj dvou rezervních týmů zvládly lépe hostující Šebkovice, když zvítězily v Dukovanech 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dvakrát udeřili

Dukovany B přivítaly na svém hřišti rezervní tým z Šebkovic, který se jako první tým soutěže postaral o to, že obraly o body do té doby stoprocentní rezervu Rapotic a upevnil si třetí místo tabulky. Na podzim se z výhry radovaly Šebkovice B po výhře 4:1. V sobotu tedy hostili Dukovany rezervu Šebkovic. Domácí  nastoupili do utkání ve slepené sestavě.Na hřiště se dostalo pět dorostenců a také Radek Soukup který letos oslaví 54 let.Prvni poločas byl celkem vyrovnaný.O něco zkušenější hosté ho vyhráli 0:2 když se v 18. minutě trefil Pavel Hrůza - 0:1. Ve 27. minutě pak proměnil penaltu Josef Holčapek a hosté vedli již 0:2. Druhá půle byla podobná té první. Hra byla vyrovnaná ale branky stříleli jen hosté, kteří tak mohli odcházet do kabin velmi spokojeni. Ale domácí ještě nemuseli házet flintu do žita, protože zbývalo odehrát ještě jeden poločas a domácí věřili, že pokud rychle sníží, budou mít spoustu času třeba i otočit vývoj zápasu ve svůj prospěch. Jenže po změně stran bylo vše jinak a plány tak brzy vzally za své. 

Hosté ještě skóre navýšili

Druhý poločas totiž přinesl brzké zvýšení skóre, když dostal Šebkovice B do vedení 0:3 v 50 minutě Josef Fejta. Hosté si pak bezpečné vedení hlídali a navíc dal na konečných 0:4 pro Šebkovice v 74. minutě Luboš Ryvola. Hosté  byli lepší v koncovce a tak si zaslouženě odváží všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


SFK Dukovany 2001 B
Pislcajt Petr, hráč: Hosté byli lepší v koncovce a tak si zaslouženě odváží všechny tři body.




Sestavy


SFK Dukovany 2001 B
K. Jenerál [-] - P. Pislcajt [-] , L. Pelán [-] , L. Traxler [-] , P. Novák [-] - Š. Hron [-] (72. D. Hladký [-] ) , J. Dvoran [-] , P. Jeřábek [-] (10. J. Kuchařík [-] ) , Z. Hrubeš [-] - O. Zelinka [-] (46. A. Čurda [-] ) , R. Soukup [-] -

TJ Sokol Šebkovice, z.s. B
J. Pitour [-] - P. Hrůza [-] , Z. Eberl [-] (84. M. Pánek [-] ) , M. Roupec [-] (46. V. Říha [-] ) , J. Holčapek [-] , L. Ryvola [-] (80. T. Klubal [-] ) , D. Kašpárek [-] , D. Bílek [-] (66. M. Hobza [-] ) , P. Tržil [-] , J. Svoboda [-] , J. Fejta [-]

ŽK: 30. L. Pelán - 32. J. Svoboda , 79. J. Fejta .
Hráči zápasu: L. Ryvola .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SVOBODA Libor - KŘIŠŤÁL Miroslav (N), KOŘÍNEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Aleš Kolařík
Tip experta: výhra domácích

Dukovany sice v minulém utkání prohrály, ale doma se jim daří, a i když jsou Šebkovice zdatný soupeř, tak v tomto případě více věřím domácím.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích