2:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2019 15:30

17.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myslibořice doma nečekaně padly se Studencem


Branky


14

Fotbalisté Studence si na půdě Myslibořic připsali důležitou, leč překvapivou výhru 3:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

Do Myslibořic přijel Studenec, který ve dvou jarních zápasech vždy zremizoval. Myslibořice po úvodní výhře prohrály ve šlágru kola s Šebkovicemi B. Na podzimní zápas si oba týmy určitě ještě pamatují, protože zápas ve Studenci skončil hokejovou výhrou Myslibořic v poměru 6:5.Studenec je nepříjemný soupeř, který má ve svém týmu zkušené hráče. Studenec nic nevymýšlel a hrál svoji hru nakopávané míče za obranu. Do vedení mohli jít však domácí, ale tutovku bohužel pro domácí neproměnil hrající trenér Lukáš Svoboda. A tak platilo staré známé nedáš dostaneš, Michal Mrňa si naběhl na přihrávku pod sebe od Karla Mrně a otevřel skóre zápasu. Hosté zahrozili ještě asi 3x a výbornými zákroky držel domácí brankář Ondřej Ošmera, který vychytal minimálně dva góly hostů. Pěknou individuální akci Karla Mrni zakončil na zadní tyči do prázdné branky Strnad. Myslibořice neházely flintu do žita a velice dobrou individuální akcí se blýskl Lukáš Svoboda, kde míč do prázdné branky doklepával Michal Šoustal a vstřelil kontaktní gól do kabin na 1:2. Domácí mohli zahrávat i pokutový kop, když byl ve vápně faulován Miroslav Ludvík, ale rozhodčí Libor Svoboda nepochopitelně nepískl do píšťalky.

Hosté si výhru pohlídali

První poločas byli lepší hosté, ve druhém domácí přidali a hrálo se spíš na polovině hostů. Studenec mohl dohrávat i v 10, když byl rozhodčí milostivý na oplácení a kopanec do hrudi, který volal po červené kartě, hold každý rozhodčí má jiný metr a naši hráči za to pykají třízápasovými tresty. Domácí vrhli síly dopředu a z brejku důrazný Strnad zvýšil vedení na 3:1. Branku se Myslibořicím podařilo vstřelit až v 82. minutě, kdy samostatný nájezd proměnil Lukáš Svoboda. Studenec si tak odvezl z Myslibořic cenné body za výhru 3:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Myslibořice
Čapoun Martin, hráč: Ohlas: Poslední dobou se nám moc nedaří, máme problém s proměňováním šancí. Minulý zápas jsme přišli o dva základní pilíře. Doma ztrácet body nemůžeme. Ale jdeme zápas od zápasu a uvidíme příští týden v Koněšíně. Hodně diskutujeme s rozhodčím a to není dobře, ale cítíme určitou křivdu v posuzování zákroků našich hráčů a na naše hráče.




Sestavy


TJ Myslibořice
O. Ošmera [-] - P. Vejvoda [-] , D. Kunčík [-] , L. Macháček [-] , T. Kratochvíl [-] - D. Šoustal [-] , M. Šoustal [-] , S. Marek [-] (76. M. Hruška [-] ) , M. Čapoun [-] (66. M. Pevný [-] ) , M. Ludvík [-] - L. Svoboda [-]

TJ Sokol Studenec
F. Hájek [-] - M. Kříž [-] , M. Nováček [-] (73. R. Turoň [-] ) , M. Mrňa [-] , M. Dufek [-] , T. Nejedlý [-] , K. Mrňa [-] , J. Strnad [-] , V. Kučerňák [-] , P. Strnad [-] , M. Chalupa [-]

ŽK: 27. M. Šoustal , 44. P. Vejvoda , 50. S. Marek - 54. V. Kučerňák .
Hráči zápasu: M. Chalupa .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: SVOBODA Libor - PALÁT Milan (N), TUROŇ Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Pavel Vejvoda
Tip experta: výhra domácích

Studenec ve venkovním utkání ještě nevyhrál a Myslibořice budou chtít napravit zaváhání z minulého kola.

Tip: výhra domácích

1. 4. 2019 20:26
Výhra domácích Myslibořice