Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2019 15:30

17.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebenice slaví první jarní výhru


Branky


14

Nečekaně snadnou výhru si připsali domácí Třebenice v zápase s rezervou Šebkovic v poměru 6:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí třikrát udeřili

Do Třebenic přijely Šebkovice B. Oba celky prožívají rozdílný vstup do jarní části. Zatím co Šebkovice obě svá jarní utkání vyhrála, Třebenice, které měly bojovat o postup, nezískaly ani bod. Na podzim však prohrály na svém hřišti s Třebenicemi vysoko 6:2. Proto měly svému soupeři co vracet. Ale zápas nezačal pro hosty vůbec dobře. Hned ve 2. minutě pozdě příchozí diváci prošvihli gólovou trefu Pavla Vrbky - 1:0. Tento moment byl pro domácí celek důležitý, protože měli v zádech hned na začátku zápasu jednogólové vedení. A bylo ještě veselleji, když zvyšoval na 2:0 Tomáš Ondráček. To hosté asi neočekávali a tak se i nesl zbytek poločasu v jejich herním útlumu. A. bylo ještě hůře, když se trefil ve 28. minutě Jiří Bárta a bylo to již 3:0. Zbytek prvního poločasu již žádnou branku nepřinesl, ale i tak přinesl trochu překvapivé vedení domácích o tři branky. 

Domácí ještě skóre navýšili

Ten, kdo čekal ve druhé půli zmrtvýchvstání hostů z Šebkovic, tak se hluboce mýlil. Domácí celek nadále diktoval tempo hry a v 60. minutě zvyšoval již na 4:0 Jaroslav Jaroš. Tím již bylo o výhře domácích takřka rozhodnuto. V 68. minutě navíc rozvlnil popáté hostující síť Tomáš Ondráček - 5:0. Alespoň čestný gól hostů zaznamenal v 72. minutě Petr Durda - 5:1. Jenže na tento hostující gól rychle odpověděli domácí, když se prosadil kanonýr Miroslav Furiš, který svou dvacátou třetí brankou sezóny uzavřel skóre na konečných 6:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Šebkovice B
Tržil Pavel, hráč: V zápase jsme podali velmi špatný výkon a domácí nás patřičně trestali a zaslouženě vyhráli.



Sestavy


Horácký klub Třebenice
V. Palát [-] - P. Vrbka [-] , M. Furiš [-] , J. Fiala [-] , J. Bárta [-] , T. Ondráček [-] , M. Kárník [-] , M. Machát [-] , L. Buchal [-] (56. J. Jaroš [-] ) , M. Ondráček [-] (75. V. Fiala [-] ) , M. Ondráček [-]

TJ Sokol Šebkovice B
J. Pitour [-] - P. Hrůza [-] (46. J. Svoboda [-] ) , S. Zikmund [-] , P. Durda [-] , R. Svoboda [-] (63. M. Roupec [-] ) , P. Konvalinka [-] (46. D. Kašpárek [-] ) , Z. Eberl [-] , D. Bílek [-] (71. E. Pelckmans [-] ) , P. Tržil [-] , J. Holčapek [-] , J. Fejta [-]

Hráči zápasu: T. Ondráček .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ČEJKA Jaromír - CEJPEK Radek (N), KOŘÍNEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Pavel Vejvoda
Tip experta: výhra hostů

Třebenice za tuto část sezóny zatím nezískali ani bod a to se nezmění ani proti Šebkovicím které si vezmou plný počet bodů.

Tip: remíza

1. 4. 2019 20:23
Výhra hostů Šebkovice