3:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 15:00

16.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opatov vydřel remízu ve Studenci


Branky


19. M. Dufek , 31. J. Čonka , 41. K. Mrňa - 4. M. Ježek , 56. Z. Daniel , 88. M. Čurda
14

Fotbalisté Studence  neudrželi slibné vedení a pouze remizovali s Opatově 3:3

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí ovládli jasně první půli

Studenec přivítal na svém hřišti Opatov, který chtěl napravit zaváhání s posledního zápasu na domácím hřišti, kdy podlehl Šebkovicím. Studenec naopak sahal po senzaci na hřišti Koněšína. Ale i remíza že hřiště lídra se počítá. Podzimní měření sil skončilo remízou 3:3. Počasí bylo na zápas přímo ideální. Domácí nastoupili bez sedmi hráčů základní sestavy. Do hry musel zasáhnout i trenér. Úvod utkání byl velice rozpačitý. Domácí si na začátku zápasu vypracovali dvě slibné šance, ale až třetí šanci proměnil v 19. minutě Dufek Martin po přihrávce Čonky - 1:0. Sám trenér Josef Čonka skóroval ve 31. minutě po přihrávce Matějky. V závěru poločasu skóroval i Mrňa Karel, který dával na uklidňující ho 3:0. Domácí tak měli dobře rozehraný zápas a nikdo z přítomných fanoušků nepředpokládá, že by domácí mohli o toto vysoké vedení přijít. 

Hosté ve druhé půli vyrovnali

 Ve druhém poločase ale hosté vstoupili do druhé půle skvěle. Ve 47. minutě se hostům  podařilo skórovat střelou z dálky z asi 35 metrů, kterou vyslal Martin Ježek. V 56. minutě po kombinaci hostů skóroval Zdeněk Daniel a rázem bylo zaděláno na drama. Závěr utkání se nesl ve znamení silných emocí. V 88. minutě pak dokázal vyrovnat Martin Čurda střelou že 40-ti metrů a dokázal vyrovnat na konečných 3:3, z čehož měli po závěrečném hvizdu rozhodčího větší radost hosté. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Studenec
Pokorný Pavel, ttenér: Podle zápisu z utkání byl stav po poločase 3:1. Vypadá to jako by byl hlavní rozhodčí na jiném utkání. Mimo jiné se mu podařilo zapískat ofsajd hráči, který byl na vlastní půlce 3 metry od půlící čáry. V závěru utkání po faulu ve velkém vápně nechal výhodu spoluhráči, kterému se však nepodařilo skórovat. Byla to poskytnutá výhoda?




Sestavy


TJ Sokol Studenec
P. Rousek [-] - M. Kříž [-] , M. Nováček [-] , M. Mrňa [-] , M. Dufek [-] (88. R. Kryštof [-] ) , J. Čonka [-] , K. Mrňa [-] , P. Strnad [-] , M. Chalupa [-] , P. Dufek [-] , P. Matějek [-]

FK Opatov
R. Kšír [-] - M. Kšír [-] , D. Čučelin [-] , M. Kravka [-] , L. Kabelka [-] , A. Švaříček [-] , Z. Daniel [-] , M. Ježek [-] , M. Malík [-] , J. Horáček [-] (64. F. Šinkovský [-] ) , M. Čurda [-]

Počet diváků: 25. Rozhodčí: Esterka Jan - HORÁK Petr, DURAJ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Studenec využije domácího prostředí a trochu nečekaně získá všechny body proti nebezpečnému Opatovu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

24. 3. 2019 17:35
Výhra hostů