0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2019 15:00

16.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakubov věže překvapivou výhru z Radotic


Branky


13

Fotbalisté Radotic nečekaně prohráli na svém hřišti s posledním Jakubovem 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté nečekaně vyhráli první půli

Do Radotic přijel poslední Jakubov, který zahájil jaro další domácí porážkou. Radotice naopak zvládli vstup na jedničku, když si přivezly vysokou výhru že hřiště aspiranta na postup z Třebenic. Na podzim se mezi soupeři zrodila vysoká remíza 4:4. Za příjemného jarního počasí nevstoupil domácí tým do tohoto zápasu vůbec dobře, když hned v 5. minutě trochu překvapivě poslal hostující tým do vedení Jaromír Novák 0:1. Hostům se tato příležitost v průběhu sezóny mockrát nenaskytla. Ale do konce zápasu zbývalo příliš mnoho času. Navíc domácí příznivci očekávali, že jejich tým, který v minulém kole vstřelil na favorizované půdě Třebenic šest kousků, nebude mít problém překonat obranu posledního celku tabulky. Jenže do Radotic jakoby nepřijel žádný zakřiknutý outsider, ale tým, který bojuje v klidném středu tabulky. Pravdou je, že domácí tým nehrál na hranici svých možností, proto se nebylo čemu divit, když odcházeli do kabin mnohem spokojenější hosté. 

Domácí si výhru pohlídali

Do druhé půle ale chtěli domácí vstoupit mnohem lépe, jenže asi rozmluva v kabině nepomohla, protože obrázek hry se oproti první půli vůbec nezměnil. Domácím navíc utíkal rychle čas a branka stále nepřicházela.  Domácí z otevřené hry neskórovali, co víc, sami nakonec v 88. minutě inkasovali. O rozhodující trefu hostů se postaral Michal Částek 0:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Radotice
Nevěčný Jan, jednatel: Minulý týden jsme si nejspíše vystříleli střelný prach. Náš dnešní výkonbyl doslova nemastný neslaný.




Sestavy


TJ Družstevník Radotice
M. Novák [-] - M. Sevelda [-] , L. Kaderábek [-] (70. J. Tengeri [-] ) , P. Tobolka [-] - R. Sevelda [-] , V. Vyhnálek [-] , V. Liška [-] (46. D. Kincl [-] ) , J. Čech [-] - M. Liška [-] , M. Jeleček [-] , S. Michal [-] -

Družstevník Jakubov
M. Klíma [-] - T. Veselský [-] , M. Částek [-] (89. D. Souček [-] ) , J. Vrbka [-] (76. P. Matušína [-] ) , L. Branč [-] , T. Andrejkovič [-] , J. Novák [-] , T. Kosmák [-] , M. Chalupa [-] , P. Dvořák [-] , J. Dostál [-]

ŽK: 44. P. Dvořák .
Hráči zápasu: R. Sevelda - M. Částek .
Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Tento zápas by měl být jasnou záležitostí domácích, a také nejspíš bude proti jasně poslednímu týmu soutěže.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích