Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2019 15:00

16.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koněšín otočil duel s Okříšky B a rozhodl o výhře v nastaveném čase


Branky


13

Vedoucí tým soutěže z Koněšína díky zlepšené druhé půli zvítězil na půdě Okříšek 3:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Vedoucí tým soutěže z Koněšína zavítal na hřiště Okříšek B. Oběma týmům vstup do jara příliš nevyšel. Okříšky vyfasoval příděl v Rapoticích a Koněšín musel zachraňovat na domácím hřišti alespoň remízu proti Studenci. Podzimní měření sil soupeřů skončilo výhrou Koněšína 2:1. Hrálo se za krásného jarního dne, na dobře připraveném hřišti, za účasti cca 190 diváků. Oba týmy nastoupily v silné sestavě,

 s maximálním počtem hráčů na střídání na lavičce. Okříšky tradičně se šesti dorostenci, kteří se nezalekli týmu z 1. místa tabulky.

Oboustraně to byla hra na dobré úrovni s dramatičností min.okresního přeboru, kdy nakonec byli úspěšnější hosté.

 Okříšky začali nebojácně technickou hrou po zemi a rychlimi breky ohrožovali branku soupeře, až se domácím nakonec z počátečního tlatu podařilo v 18.min.kdy se dostal k míči Dokul J.,krásnou přihrávkou uvolnil Dočkala a ten ranou po zemi zůročil počáteční tlak domách.

V zápětí ve 20 min.po zaváhání domácích hosté po brejku středem hřiště hru sprovnali na 1 -1.

Ve 28 min.po technické akci střdem nahrál Dočkal Rampírovi L. a ten po rychlém uvolnění ranou po zemi zvýšil pro domácí na 2 - 1.

Těsně pře přestávkou po nic neříkajícím faulu ve vápně kopali hosté penátu, kterou bravurně zlikvidoval domácí brankář Ferdan a poločas skončil vedením domácích 2 -1.

Hosté otočili zápas ve svůj prospěch

Po zahájení 2.půlky domácí nabrali znovu dech a tlačili hosty do 60. min.do defenzívy a minimálně po 3 neúspěšných gólových šancí pokračoval zápas za stavu 2 -1. Naopak po domácím zaváhaní a jak říká staré osvědcěné říkadlo " Nedáš - dostaneš" , hosté v 60 min.po zmatku v malém vápmě, na třetí dorážku srovnali stav zápasu na 2 -2.

Dále se hra vyrovnala  a po několika šancích na obou stranách a se podařilo hostům využít závěrecný tlak a v 91. min. upravili skóre, po chybě domácí obrany, na konečných 2 -3.



Ohlasy k zápasu


SK Huhtamaki Okříšky B
Maruš Pavel, trenér: Oceňuji oboustraně dobrou taktickou hru, prakticky bez faulů a maximální snahou o výhru. S nutnou poznámkou - dobře pískajícim rozhodčím. I po prohře domácích bych pochválil na stopérském postu J.Novotného, v záloze dobře pracující v podpoře útoku i obrany Dočkala a Rampíra i neúnavného v útoku Vostala.




Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky B
M. Ferdan [-] - J. Dokulil [-] (46. L. Láník [-] ) , T. Dočkal [-] (86. F. Koreš [-] ) , L. Rampír [-] , M. Večeřa [-] , J. Jůza [-] , K. Vostal [-] , J. Novotný [-] , T. Binka [-] , M. Hobza [-] (66. L. Mareček [-] ) , J. Hroch [-] (46. P. Lorenc [-] )

TJ Koněšín
M. Hůlka [-] - D. Dvořák [-] (36. M. Loukota [-] ) , Š. Dvořák [-] (78. M. Ševčík [-] ) , M. Netrda [-] , R. Badura [-] (90. V. Konečný [-] ) , M. Svoboda [-] , O. Dvořák [-] , O. Šibůrek [-] , D. Pokorný [-] (41. J. Pospíšil [-] ) , P. Zahradníček [-] , M. Pokorný [-]

ŽK: 76. T. Dočkal , 85. F. Koreš - 36. D. Pokorný , 64. O. Dvořák , 83. M. Loukota .
Hráči zápasu: M. Hůlka .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: CHROMÝ Karel - HOLEŠÍNSKÝ Marek (N), MUSIL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Okříšky budou chtít napravit reputaci, ale na víc jak bod to na lídra tabulky stačit nebude.