4:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 15:00

16.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelky v Hrotovicích zvládly lépe domácí


Branky


45. P. Hadraba , 48. F. Strohmer , 62. M. Pitor , 67. J. Kučera (p.) - 51. M. Furiš , 54. T. Ondráček , 64. J. Fiala
13

Třebenice nebodovaly ani ve svém druhém jarním zápase, když nestačily na domácí Hrotovice

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli v závěru půle do vedení

V Hrotovicích se utkaly dva celky, kterým vstup do jara vůbec nevyšel. Vítězství Hrotovice v Myslibořicích se příliš nepředpokládá, ale vysoká domácí prohra Třebenic s Radoticemi mnohé překvapila. Na podzim se radoval z výhry 4:1 Třebenice. Za krásného jarního počasí nastoupily Hrotovice s odhodláním urvat nejlépe všechny body a vrátit šanci na záchranu.. Nervózní úvod zápasu přinesl několik nepřesností, a proto platil vlastně celý první poločas bezbrankový stav 0:0. Až v závěru poločasu nakonec udeřilo po akci domácích, kdy ve 45. minutě poslal  Hrotovice do vedení Pavel Hadraba - 1:0. Tento gól pak načala popoločasovou brankovou přestřelky. 

Na začátku druhé půle padlo všech šest gólů

Polovina druhého poločasu byla pro místní diváky doslova pastou pro oči. Ve 48. minutě nejprve poslal do dvougólového vedení domácí celek František Strohmer - 2:0. Místo aby se domácí celek uklidnil, za tři minuty hosté snížili zásluhou Miroslava Furiše na 2:1. A za další tři minuty přišli domácí o slibně vybudováný náskok a v 54. minutě bylo díky Tomáši Ondráčkovi vyrovnání na 2:2. Mohlo se zdát, že to s domácími zamává, ale přišla 62. minuta a Miroslav Pitor vrátil domácím vedení 3:2. Jenže gólová přestřelka nekončila a v 64. minutě bylo opět vyrovnáno Jaroslavem Fialou - 3:3. V 67. minutě zahrávali domácí pokutový kop, který proměnil Jiří Kučera-4:3. To jak se později ukázalo byla poslední a rozhodující branka zápasu. 



Ohlasy k zápasu


Sokol Hrotovice
Mlejnek Luboš, hráč: V zápase se potkali tabulkově domácí předposlední Hrotovice proti čtvrtém týmu tabulky z Třebenic. První poločas byl svázán taktikou a po mnoha šancích se nám podařilo vstřelit vedoucí gól. Úvod druhé půle nám vyšel dokonale, kdy se na 2:0 trefil mladičký František Strohmer. Třebenice poté otevřeli hru a hrálo se nahoru dolů a začaly padat branky. Podařilo se nám získat důležité 3 body. Vzkaz pro ostatní soupeře "Hrotovice jsou zpět"




Sestavy


Sokol Hrotovice
J. Křivánek [-] - J. Dufek [-] , J. Virgl [-] - J. Hlavnička [-] , P. Hadraba [-] (76. T. Novotný [-] ) , L. Mlejnek [-] (46. T. Diviš [-] ) , J. Kučera [-] , Z. Kovář [-] , M. Pitor [-] , F. Strohmer [-] , M. Hrůza [-] -

Horácký klub Třebenice
A. Nykl [-] - P. Vrbka [-] , M. Furiš [-] , J. Fiala [-] , J. Bárta [-] , T. Ondráček [-] , J. Jaroš [-] , M. Kárník [-] , R. Kunce [-] , M. Ondráček [-] , M. Ondráček [-]

ŽK: 66. M. Ondráček , 77. M. Furiš , 88. J. Fiala .
Hráči zápasu: F. Strohmer .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KŘEN Filip - VÍDENSKÝ Bohumil, JÁN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Nic jiného než výhru neberem. Potřebujeme nutně zvítězit. 3 body zůstanou u nás v Hrotovicích.

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Hrotovice již potřebují zvítězit a to se jim může podařit.