Koněšín zachraňoval proti Studenci alespoň remízu


Branky


46. R. Badura (p.) , 68. M. Svoboda - 3. J. Strnad , 19. J. Strnad
13

Vedoucí tým soutěže z Koněšína zachraňoval v druhé půlce domácí neporazitelnost 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o dva góly lepší

 

 Hned úvodní jarní kolo mělo na programu třaskavé derby dvou sousedních vesnic – Koněšína a Studence. Na zápas si našly cestu více než tři stovky diváků a ti později příchozí neviděli první branku utkání. To domácí obrana ještě neukončila svůj zimní spánek a ve 3.minutě po nedorozumění mezi dvěma obránci a brankářem, kdy každý spoléhal jeden na druhého a nikdo na nikoho, se smál ten čtvrtý v řadě, a to konkrétně hostující J.Strnad, který kiksem domácích nepohrdl a dával do prázdné – 0:1. Domácí působili nadále poněkud nervózním dojmem a jejich rozpoložení využil znovu Strnad, který dostal kolmou přihrávku za obranu a z velkého vápna prostřelil brankáře – 0:2. Kdyby do poločasu Studenec ještě navýšil své vedení, asi by se nemohl nikdo z příchozích divit...

Domácí dokázali vyrovnat

Druhá půle už se nesla v jiném gardu. Hned první útok domácích ozdobil Šibůrek krásným sólem, které zastavil až brankář hostů za cenu faulu. Nařízenou penaltu s přehledem proměnil Badura – 1:2. To domácí definitivně probudilo, hra se vyrovnala a k potěše domácích fanoušků v polovině druhého dějství došlo i ke srovnání skóre. Útočnou akci z pravé strany zakončoval Svoboda – 2:2. Koněšínu pak hrálo i do karet nucené vystřídání studeneckých gólmanů, ale optický tlak a zvýšená bojovnost domácích už k další změně skóre nevedly. V korektním utkání jak ze strany hráčů, tak ze strany diváků, je výsledná remíza spravedlivá.



Ohlasy k zápasu


TJ Koněšín
Hůlka Štěpán, hráč: V první půli dokázal soupeř využít naše chyby. Druhá část zápasu patřila nám, jsem rádi za remízu




Počet diváků: 320. Rozhodčí: NOVOTNÝ František - KALINA Oldřich, TESAŘ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
25. 3. 2019 23:14
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Vedoucí celek v prvním jarním zápase nezaváhá a zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích