4:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2019 15:00

15.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myslibořice doma nezaváhaly


Branky


38. L. Dvořák (vl.) , 45. A. Pekárek , 60. M. Ludvík , 75. M. Šoustal - 16. F. Pekárek , 68. O. Smolka
12

Fotbalisté Myslibořic dokázali využít domácího hřiště k zisku tří bodů

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

V prvním jarním zápase se utkaly dva týmy hrající na opačných pólech tabulky. Ambiciózní Myslibořice přivítaly nečekaně se trápící Hrotovice. Hráči Myslibořic si na podzim v Hrotovicích zastřílei a přivezli si vysokou výhru 5:1. První zápas jara, oba týmy se sešly v dobrých sestavách a nevypadalo to vůbec na jasnou záležitost podle papírových předpokladů. Předposlední Hrotovice dokonce udeřily poprvé v zápase, po rohovém kopu a vedli 1:0. Těsně před koncem prvního poločasu si hostě vstřelili vlastní branku a ještě do poločasu byl dokonán obrat, Aleš Pekárek doklepával po závaru na 2:1. Domácí se tak touto brankou uklidnil a odcházeli spokojeni do kabin. Diváci se tak měli v druhé půli na co těšit. 

 

Domácí si výhru pohlídali

Druhý poločas už byl z pohledu domácích mnohem lepší. Nejprve zvonily dvakrát tyčky za zády brankáře Křivánka, ale po signálu z trestného kopu zakončoval do prázdné branky Miroslav Ludvík. Hosté to nezabalili a po pěkné akci zakončoval "Myslibořický" Ondřej Smolka na 3:2, když se mu míč odrazil před prázdnou branku. Na 4:2 přidal tečovanou střelou z poza vápna kapitán Michal Šoustal a bylo po zápase. Myslibořice tak vykročily výhrou a příští zápas je čekají těžké Šebkovice. V tabulce jim nadále patří druhá příčka, ale již z náskokem sedmi bodů právě na Šebkovice B a Třebenice. Samy pak mají ztrátu na vedoucí Koněšín jeden bod. 



Ohlasy k zápasu


TJ Myslibořice
Čapoun Martin, hráč: Nevypadalo to vůbec na jasnou záležitost podle papírových předpokladů. Druhý poločas už byl z pohledu domácích mnohem lepší a zaslouženě vyhráli




Sestavy


TJ Myslibořice
O. Ošmera [-] - P. Vejvoda [-] , M. Čapoun [-] (61. D. Kunčík [-] ) , L. Macháček [-] , T. Kratochvíl [-] - M. Ludvík [-] (70. R. Trpišovský [-] ) , J. Horák [-] , M. Šoustal [-] , D. Šoustal [-] (80. T. Palát [-] ) - O. Dufek [-] , A. Pekárek [-] (73. L. Svoboda [-] )

Sokol Hrotovice
J. Křivánek [-] - L. Dvořák [-] , M. Pachr [-] , F. Pekárek [-] , J. Virgl [-] (88. T. Novotný [-] ) - J. Kučera [-] (46. O. Smolka [-] ) , Z. Kovář [-] , M. Pitor [-] (84. F. Ivan [-] ) , M. Hrůza [-] , F. Strohmer [-] (82. P. Hadraba [-] ) - J. Svoboda [-] (46. J. Dufek [-] )

ŽK: 32. M. Šoustal - 45. M. Pitor , 58. L. Dvořák .
Hráči zápasu: M. Šoustal - L. Dvořák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HOLÝ Petr - PALÁT Milan (N), FIALA Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Myslibořice by měli jasně zvítězit, což také udělají.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Chceme se ještě pokusit něco udělat se záchranou a setrvat ve 3.třídě. Můžeme jenom překvapit. Síla Myslibořic je obrovská.

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 11. 2018 20:25

Tip: výhra domácích