Třebenice dostaly doma výprask od Radotic


Branky


5. T. Ondráček - 1. M. Jeleček , 3. M. Liška , 21. M. Liška , 27. J. Čech (p.) , 29. M. Liška , 63. J. Čech , 70. D. Kincl
13

Radotice si vyšláply na třetí tým tabulky z Třebenic, kterého porazily na jeho hřišti vysoko 7:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvních pěti minutách padly tři góly

Do Třebenice přijely Radotice, které se pohybují na hraně sestupu. Třebenice by naopak rády promluvil do postupových bojů. Po skvělém vstupu do soutěže přišlo na řadu několik nepovedených zápasů a přišel sesun z vedoucí příčky na aktuální třetí pozici. Podzimní duel skončil vítězstvím Třebenic v poměru 3:2. Za příjemného jarního počasí nevstoupil domácí tým vůbec dobře a hned po třech minutách prohrávali 0:2. Již v první minutě poslal do vedení hosty Martin Jeleček a o dvě minuty později to bylo právě již 0:2, když se poprvé prosadil Martin Liška. Domácí sice Tomášem Ondráčkem dokázali již v 5. minutě snížit na 1:2, ale pak přišla silná a rozhodující pasáž, kdy poslal hosty znovu do dvoubrankového vedení ve 21. minutě Martin Liška - 1:3. Ve 27. minutě navíc zahrávali hosté pokutový kop, který proměnil Jan Čech - 1:4. Hned ve 29. minutě dokonal hattrick Martin Liška - 1:5.. Do konce poločasu se přeci jen hra trochu uklidnila. 

Hosté ještě skóre navýšili

Druhá půlka již byla zcela pod kontrolou hostujícího celku, kterému se podařilo přidat další dva góly. Nejprve se v 63. minutě trefil podruhé hostující kapitán Jan Čech, aby se pak ještě dokázal prosadit v 70.minutě Daniel Kincl na konečných 1:7. Fotbalisté Radotic zvládli dokonale odčinit podzimní ztrátu a posílili si sebevědomí do dalších jarních zápasů. 



Ohlasy k zápasu


Horácký klub Třebenice
Hráček Ladislav, trenér: Vstup do jara nám vůbec nevyšel. Budeme se v příštím kole pokoušet o nápravu. Soupeři gratulujeme k vítězství.




Sestavy


Horácký klub Třebenice
A. Nykl [-] - P. Vrbka [-] , M. Furiš [-] , J. Fiala [-] , J. Bárta [-] , T. Ondráček [-] , M. Čermák [-] (64. L. Buchal [-] ) , M. Machát [-] , M. Kárník [-] , M. Ondráček [-] (75. M. Ondráček [-] ) , V. Fiala [-] (55. J. Jaroš [-] )

TJ Družstevník Radotice
M. Novák [-] - M. Sevelda [-] , P. Tobolka [-] , D. Kincl [-] - R. Sevelda [-] , V. Vyhnálek [-] (72. B. Mbemba [-] ) , V. Liška [-] , J. Čech [-] - M. Jeleček [-] , M. Liška [-] (85. J. Nevěčný [-] ) , S. Michal [-] (81. J. Tengeri [-] ) -

ŽK: 13. T. Ondráček - 17. R. Sevelda .
Hráči zápasu: M. Liška .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: NESTROJIL Zbyněk - CEJPEK Radek (N), NEVĚČNÝ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
1. 4. 2019 20:20
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Třebenice v tomto zápase zvítězí o což se brankově postará Miroslav Furiš.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 11. 2018 20:25

Tip: výhra domácích