Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2019 16:00

14.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FŠ Třebíč v předehrávce deklasovala Rokytnici


Branky


1

V předehrávce posledního hracího kola si s chutí zastřílela vedoucí FŠ Třebíč, když zvítězila nad Rokytnicí vysoko 9:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se trefili hned sedmkrát

Na půdu vedoucí Třebíče přijela Rokytnice, která neměla v zápase co ztratit, poněvadž jí patřil klidný střed tabulky. Třebíč by se naopak výhrou opět více přiblížila postupu. Ale teď již k zápasu hraného přesně na prvního Máje. Domácí Třebíč se ve zmiňované předehrávce posledního kola střetla s Rokytnicí a po počáteční oťukávané udeřili podle předpokladů právě domácí, které poslal do vedení v 18. minutě Lukáš Hráček - 1:0. Ve 22. minutě pak zvyšoval na 2:0 Lukáš Tomek - 2:0. Další minutu na to se ke slovu přihlásil domácí kanonýr Miroslav Bukáček a bylo to již 3:0. Ve 26. minutě pak přidal další gól Dominik Adam - 4:0. A když ještě v téže minutě dával na 5:0 Ondřej Jeřábek byli hosté zralí na ručník. A to stále nebylo ze strany domácích vše. Ve 29.minutě a 31. minutě zkompletoval hattrick Miroslav Bukáček a domácí se po divoké čtvrthodince prosadili hned sedmkrát - 7:0. Poté Třebíč zvolnila, ale i tak bylo o vítězi utkání rozhodnuto a druhý poločas už měl být jen pouhou formalitou. 

Domácí se desítky nedočkali

Druhá půlka již byla jen formalitou, přesto domácí přidali v 50. minutě další branku o kterou se postaral Marek Hobza - 8:0. Potom se dlouhou dobu nic zvláštního nestalo, až v 81. minutě Jiří Roupec přidal devátý zářez v rokytnické síti - 9:0. Desáté branky se už ale Třebíč nedočkal, přesto slaví nejvyšší výhru v sezóně a udělala tak další krok k postupu. 



Ohlasy k zápasu



1. SK Rokytnice nad Rokytnou
Herbrych Petr, hráč: Domácí borci byli od začátku zápasu jednoznačně lepším týmem a mnoho nezbývalo a byl k vidění dvouciferný výsledek.



Sestavy


SK Fotbalová škola Třebíč
J. Slatinský [-] (57. M. Šlouf [-] ) - M. Filipec [-] , F. Křen [-] (65. M. Jindra [-] ) , T. Beran [-] - M. Ustohal [-] , J. Roupec [-] , L. Hráček [-] (62. R. Fišer [-] ) , L. Tomek [-] (55. T. Vrba [-] ) , O. Jeřábek [-] (46. M. Hobza [-] ) - M. Bukáček [-] , D. Adam [-]

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - A. Štefánek [-] , M. Vahila [-] , M. Štork [-] , D. Jičínský [-] , M. Bartejs [-] , D. Kašiár [-] , J. Syrový [-] (41. J. Veleba [-] ) , J. Bartejs [-] , L. Hakl [-] (46. J. Hakl [-] ) , J. Herbrych [-] (60. J. Železník [-] )

ŽK: 44. F. Křen , 68. M. Jindra - 2. L. Hakl , 37. J. Herbrych , 40. D. Jičínský .
Hráči zápasu: M. Bukáček .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KALINA Oldřich - VÍDENSKÝ Bohumil, JÁN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Martin Skryja
Tip experta: výhra domácích

FŠ Třebíč již tuto předehrávku vyhrál.