2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2019 16:30

14.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebelovice doma nezaváhaly


Branky


6

Poslední zápas sezóny zvládly lépe Třebelovice, které se výhrou bodově dotáhla na Hartvíkovice 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

V posledním hracím kole přivítaly Třebelovice Hartvíkovice, které chtěly navázat na poslední vyhraný zápas proti Hornímu Újezdu v poměru 3:1. Třebelovice zase zažily divokou přestřelku v Náměšti, kde tamní rezervní tým zvítězil 6:4. Takže v zápase dvou sousedních týmů šlo už jen o lepší umístění, kde byla ve hře ještě čtvrtá příčka.  Podzimní vzájemný zápas skončil drtivou porážkou Třebelovic v poměru 11:0, takže Hartvíkovicím něli domácí co vracet. Za příjemného a slunečného jarního počasí se hrál ze začátku velmi opatrný fotbal. Oba celky si totiž hlídal útočné hrozby svých protějšků. Když už se ale oba týmy k některé střele odvážil, tak jak domácí gólman Marek Nesiba tak i hostující brankář Petr Chalupa žádný střelecký pokus jednoho či onoho celku za svá záda nepustil. Diváci se tak za celý první poločas žádné branky nedočkali, a tak odcházel oba týmy za stavu 0:0 do kabin  Zápas byl tak zcela otevřený a vše tak měla rozhodnout až druhý poločas. 

Domácí udeřili dvakrát

Začátek druhého poločasu ale vyšel domácím náramně, když se ve 49. minutě trefil Michal Šmíd - 1:0. Hosté se snažili o vyrovnání, ale recept na překonání domácí obrany nenašli. Naopak domácí v závěru zápasu ztrestali okénko v hostující obraně a v 90. minutě trefil rozhodující branku v 90. minutě Jakub Buček - 2:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Třebelovice
Jurka Jan, hráč: V prvním poločase byli hosté trochu více na míči, ale hra byla víceméně vyrovnaná. V druhém poločase jsme dali gól a když hosté dostali červenou kartu, už jsme si zápas pohlídali a v závěru pojistili druhým gólem.




Sestavy


TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - J. Čurda [-] , D. Janíček [-] (23. T. Brychta [-] ) , M. Šmíd [-] (89. P. Sedlák [-] ) , J. Krula [-] (35. V. Dobrozenský [-] ) , J. Jurka [-] , K. Skoumal [-] (84. O. Jurka [-] ) , S. Michal [-] , M. Kabelka [-] , V. Kotačka [-] (68. J. Buček [-] ) , R. Jurka [-]

TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - M. Kafka [-] , M. Sýkora [-] - P. Vlk [-] (73. J. Křehlík [-] ) , D. Kopuletý [-] (61. T. Urbánek [-] ) , D. Horký [-] , D. Outulný [-] , M. Kopuletý [-] - J. Sýkora [-] , T. Řezanina [-] - J. Melkes [-]

ŽK: 88. O. Jurka - 55. M. Sýkora , 89. P. Chalupa , 89. D. Horký . ČK: 62. J. Sýkora .
Hráči zápasu: M. Nesiba - M. Kafka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: CHROMÝ Karel - VÍDENSKÝ Bohumil, JÁN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Martin Skryja
Tip experta: výhra domácích

Třebelovice budou chtít doma v posledním zápase sezóny vyhrát a proti Hartvíkovicím se jim to podaří