2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2019 16:30

14.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnicko B zvládlo předehrávku


Branky


1

V předehrávce posledního hracího kola si připsalo domácí Jemnicko B důležitou výhru proti Vladislavi v poměru 2:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Do Jemnicka přijela Vladislav, která bojovala  před tímto zápasem o to, aby snížila ztrátu na vedoucí FŠ Třebíč. Jemnicko B také potřebovalo body jako sůl, ale v zápase o udržení Okresního přeboru. Na podzim se radovala z výhry Vladislav po hubené výhře 1:0. Za příjemného, ale jinak chladného jarního počasí se hrál ze začátku velmi opatrný fotbal. Oba celky si totiž hlídal útočné hrozby svých protějšků. Když už se ale oba týmy k některé střele odvážil, tak jak domácí gólman Tomáš Tesař tak i hostující brankář Jan Nejerál žádný střelecký pokus jednoho či onoho celku za svá záda nepustil. Diváci se tak za celý první poločas žádné branky nedočkali, a tak odcházel oba týmy za stavu 0:0 do kabin  Zápas byl tak zcela otevřený a vše tak měl rozhodnout až druhý poločas. 

Domácí po poločase zabrali a zvítězili

 

Ve druhé polovině byla převaha na domácí straně a asi šedesát přítomných diváků mohlo vidět po dlouhé době radost z výhry. Domácí vycházeli ze zabezpečené obrany a v 55. minutě se přihlásil ke slovu domácí Karel Tesař , kterého branka na 1:0 už znamenala nadějný výsledek. Domácí tým tak v pohodě kráčel k výhře, když v 78. minutě pečeti dobrý výkon celého týmu Jakub Dřímal- 2:0. A nic na tom nezměnil fakt, že v 86. minutě rozhodčí Milan Šimek poslal o pár minut dříve pod sprchy domácího Tomáše Krejču a domácí krátké oslabení ustáli. 



Ohlasy k zápasu



TJ Vladislav
Martének Aleš, hráč: K zápasu jsme nastoupili bez několika hráčů základní sestavy, to nás však neomlouvá a už vůbec ne katastrofalni přístup k zápasu. O koncovce je škoda mluvit, je to stále dokola neproměňování šancí , které nás pak stojí zápas.



Sestavy


1. FC JEMNICKO B
T. Tesař [-] - J. Grün [-] , J. Anděl [-] (83. J. Gardoň [-] ) , K. Tesař [-] (70. J. Dřímal [-] ) , M. Habich [-] (90. Z. Bártů [-] ) , T. Krejča [-] , M. Sevelda [-] , L. Sevelda [-] (60. L. Smetana [-] ) , P. Nevrkla [-] , O. Tesař [-] , R. Komenda [-]

TJ Vladislav
J. Nejerál [-] - J. Martinovský [-] , V. Paločko [-] - M. Hort [-] , M. Tůma [-] (64. M. Nováček [-] ) , F. Macek [-] , P. Otruba [-] , J. Hrůza [-] , P. Vyletěl [-] (80. K. Čihal [-] ) - O. Krátký [-] , P. Petz [-] -

ŽK: 60. J. Anděl . ČK: 86. T. Krejča .
Hráči zápasu: K. Tesař .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠIMEK Milan - HOLÍK David, BRABEC Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Martin Skryja
Tip experta: výhra domácích

Jemnicko B již tuto předehrávku vyhrálo.