Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2019 16:30

26.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlístov ovládl zápas v Lipníku


Branky


8

Chlístov potvrdil vítězstvím v Lipníku svoji výtečnou jarní formu a ještě může ukončit sezónu v horní polovině tabulky 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dvakrát dotahovali

Utkání začali hosté smolně, protože hned ve 4. minutě se dostal do vyložené šance Roman Hruška, ale svoji šanci zahodil. Nechal vyniknout domácího golmana, který ihned rozehrál a z rychlého brejku se dostali do šance domácí, kdy Fňukal Jan vsítil první branku - 1:0. V další dvacetiminutovce byli domácí aktivnějším mužstvem a vytvářeli si brankové příležitosti. Z hostující strany se dostávali hráči do šancí pouze z brejkových situací, ale i tak se opět Roman Hruška dostal do vyložené šance, kdy sice golmana překonal, ale ve vstřelení branky mu zabránil obránce. Ale díky tomu, že ani domácí neměli v koncovce štěstí, tak hosté byli pořád ve hře. V probíhající 26. minutě se nejlépe v soupeřově pokutovém území zorientoval Karel Kocmánek a vsítil vyrovnávací branku - 1:1. Z vyrovnání se však hosté dlouho neradovali, protože o dvě minuty  později hosté opět chybovali v obranné řadě a soupeř brankou Matěje Valy šel opět do vedení - 2:1. V poslední čtvrthodině byli opět aktivnější domácí, ale své šance nedokázali proměnit. Zahrávali několik standardek kolem velkého pokutového území, ale bez gólového efektu, i když v jednom případě již byli hodně blízko, ale jejich zakončení skončilo na tyči. Dvě minuty před koncem prvního poločasu si ideálně do pokutového území naběhl pro přihrávku Ladislav Hrbáček, který se šikovnou kličkou uvolnil přes bránícího hráče, ale tento jej následně zastavil pouze za cenu faulu. Rozhodčí neváhal odpískat pokutový kop, který zahrával Karel Kocmánek a s přehledem srovnal na 2:2. Do kabin se šlo tedy za nerozhodného stavu. 

Hosté ovládli druhou půli

Hostům bylo však jasné, že pokud nezlepší hru a nepřidáme ve druhém poločase na obrátkách, tak nemají šanci odvést žádné body. Opak byl však pravdou. Druhý poločas se hosté z chyb  prvního poločasu neponaučili. Hráli ve stejném stylu jako první a kazili ještě více přihrávek. Domácí toho využili a byli jasně lepším mužstvem na hřišti. Vytvořili si velké množství brankových příležitostí, ale v koncovce se jim vůbec nedařilo. Zakončení bylo zbrklé nebo nepřesné. Hosté opět hrozili pouze z brejkových akcí. V probíhající 62.minutě přišel pro domácí šok, kdy v pokutovém území dostal přihrávku Roman Hruška. Míč si dal pod kontrolu a křižnou střelou k tyči poslal hostující barvy do vedení 2:3. Od této chvíle  domácí vrhli všechny síly do útoku a snažili se o vyrovnání, ale opět se jim nedařilo střelecky. V poslední pětiminutovce zahrávali tři rohové kopy, ze kterých však nedokázali vytěžit branku. Naopak při posledním rohu v 90.minutě se všichni domácí hráči včetně golmana nastěhovali do chlístovské šestnáctky ve snaze vyrovnat. Po rohu se jim však podařilo dostat z velkého vápna na střed hřiště, kde tento následně vyvezl Pavel Špaček a do prázdné branky pečetil výsledek na 4:2 pro hosty .



Ohlasy k zápasu


Hajduk Lipník
Hadraba Luděk, trenér: V první půli jsme měli dostatek brankových příležitostí, bohužel jsme je neproměnili. V druhé půli v našem tlaku, jsme udělali chybu a soupeř ji potrestal. Poté soupeř vrhl vše jen na bránění! Nepomohl nám v rozhodování ani rozhodčí, kdy v prvním poločase neodpískal pokutový kop pro nás a v druhém nám neuznal regulérní branku.

SK Slavia Chlístov
Špaček Milan, trenér: Je nutno konstatovat, že v tomto utkání tentokrát prohrálo mužstvo, které bylo daleko aktivnější, předvádělo lepší fotbal, vytvořilo si daleko více brankových příležitostí. Opět se tedy potvrdilo, že fotbal nemá logiku. Dá se říci, že jsme oproti domácím vytěžili z minima maximum.



Sestavy


Hajduk Lipník
M. Skoumal [-] - L. Žák [-] , J. Čtvrtníček [-] (86. J. Procházka [-] ) , M. Tretera [-] , A. Matoušek [-] - A. Kisela [-] , M. Mašeja [-] (21. L. Macháček [-] ) , Š. Vala [-] (67. A. Rohony [-] ) , M. Vala [-] - J. Fňukal [-] , R. Šťáva [-] -

SK Slavia Chlístov
J. Krul [-] - D. Brestovský [-] , L. Hrbáček [-] , M. Svoboda [-] - M. Granát [-] (63. L. Smolík [-] ) , J. Pokorný [-] , K. Kocmánek [-] , M. Rygl [-] (89. P. Brestovský [-] ) , T. Kuchařík [-] - R. Hruška [-] , P. Špaček [-] -

ŽK: 82. K. Kocmánek , 90. P. Brestovský .
Hráči zápasu: L. Žák - K. Kocmánek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: MACEK Ivo - SVOBODA Marek, VÍDENSKÝ Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Zápas ve kterém to může dopadnout jakkoliv, takže remíza.