M. Sova 20.
M. Svoboda 23. (p.)
2:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2019 16:30

26.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FŠ Třebíč dokázala urvat bod v Blatnici


Branky


20. M. Sova , 23. M. Svoboda (p.) - 57. M. Bukáček , 78. T. Beran
8

Vítěz Okresního přeboru z FŠ Třebíč ve svém posledním zápase sezóny vybojoval remízu na půdě Blatnice v poměru 2 :2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dvakrát udeřili

Do Blatnice přijela FŠ Třebíč, která se stala dvě kola před koncem jistým účastníkem krajské IB třídy. Navíc to byl pro Třebíč poslední zápas sezóny. Blatnice by ráda ještě skončila v horní polovině tabulky. Podzimní vzájemný zápas skončil jasnou výhrou Třebíče v poměru 5:0. V sobotním slunném utkání se střetla dvě mužstva z popředí tabulky. FŠ Třebíč je navíc jisým postupujícím týmem. Domácí se zakousli do svého soupeře s touhou porazit vítěze Okresního přeboru a ve 20. minutě se dostali do vedení zásluhou svého kanonýra Milana Soví, který zaznamenal svou devatenáctou branku sezóny - 1:0. A ve 23. minutě rozveselil 65 domácích fanoušků ještě víc Miroslav Svoboda, který získal pro domácí velmi slušný základ na zisk tří bodů - 2:0. Ve zbytku prvního poločasu měli domácí více ze hry, ovšem svoje šance nevyužili. Do kabin se šlo samozřejmě veselleji domácím, ale bylo jim jasné, že není zcela rozhodnuto. Druhý poločas tak nabízel ještě dramatickou podívanou. 

Hosté dvěma góly vyrovnali

Do druhé půle ale vstoupili hosté jako vyměnění a chtěli se rozloučit nějakým tím bodovým ziskem. A to se začalo plnit v 57. minutě kdy se prosadil Miroslav Bukáček, který tak snížil na 2:1. Domácí se začali obávat o výsledek a to oprávněné, protože hosté svojí houževnatostí dokázali vyrovnat, když se v 78. minutě postaral o srovnání Tomáš Beran. 



Ohlasy k zápasu


SK Blatnice
Šabatka Marek, asistent trenéra: Zápas rozdílných poločasů. V prvním jsme byli lepším týmem, ale Třebíč po pauze dokázala vyrovnat.




Sestavy


SK Blatnice
J. Holík [-] - M. Svoboda [-] , F. Rumíšek [-] , M. Sova [-] (83. R. Dušek [-] ) , M. Karásek [-] , T. Pokorný [-] , M. Šabatka [-] , M. Trnka [-] (62. T. Cech [-] ) , M. Hutař [-] , J. Trnka [-] , D. Lojka [-]

SK Fotbalová škola Třebíč
J. Slatinský [-] - K. Pislcajk [-] , P. Kousal [-] (80. M. Růžička [-] ) , L. Tomek [-] - . Křivánek [-] (74. T. Růžička [-] ) , R. Fišer [-] , M. Minář [-] , T. Beran [-] - M. Záviška [-] , D. Adam [-] , M. Bukáček [-]

ŽK: 24. M. Hutař , 88. M. Sova - 44. M. Záviška .
Hráči zápasu: M. Sova - T. Beran .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: CHROMÝ Karel - ŘÍHA Tomáš, JÁN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Třebíč už má splněno a bod z tohoto zápasu bude spíše úspěchem.